توضیحات
نارنج درختی همیشه سبز و زیباست و مثل عسل بهارنارنج (مرکبات) طبیعی عطر مست کنندهای داره. واسه همین از این گیاه در صنعت عطرسازی استفاده می کنن. میوه بهارنارنج طعم ترش و کمی تلخی داره و باعث میشه مردم مستقیم اونو مصرف نکنن و بیشتر آب نارنج رو بعنوان چاشنی استفاده کنن.
از قدیم نارنج رو برای تحریک هضم و تسکین نفخ استفاده میکردن. دم کرده میوه نارنج هم تپش قلب و سردرد و دلهره رو آروم میکنه و همچنین تب رو کاهش میده. به علاوه، ویتامین C موجود در نارنج برای پیشگیری از سرماخوردگی معجزه میکنه.
جالبه بدونین که در غرب از نارنج روغن هایی می گیرن و از اون بهعنوان مکمل واسه کاهش تپش قلب استفاده میکنن. این مکمل همچنین باعث تشویق، تحریک خواب و آرامش دستگاه هاضمه میشه.
عسل بهارنارنج (مرکبات) طبیعی فوایدی از جمله خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدسرطان و بیماری های عفونی، مفید برای دستگاه گوارش بدن، اشتها آور ، تقویت کننده حافظه، ضد قارچ و باکتری و تقویت اعصاب داره. (همه انواع عسل طبیعی برای تقویت اعصاب مناسبن ولی عسل مرکبات تاثیر بیشتری روی اعصاب میذاره.)
عسل بهارنارنج طبیعی از روستای اشکرآب تو شهرستان سیاهکل استان گیلان میاد. زنبورهای تولید کننده این عسل با خوشحالی تو باغهای مرکبات این روستا زندگی میکنن و از شهد خوشمزه شکوفههای بهارنارنج مینوشن. رنگ عسل بهارنارنج زرد مایل به عقیقیه و از اوایل تیر ماه تا اواسط مرداد برداشت میشه.معمولا بهترین روش استفاده از این عسل مخلوط کردن دو تا سه قاشق از اون با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به اونه. این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعیه و علاوه بر ضدسرطان بودن خاصیت ضدعفونی کننده هم داره. چون تمام خواص عسل به بدن میرسه و تازه مقدار زیادی ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی هم هست.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.