توضیحات
چای سبز نوعی چایه که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میاد. تو فرایند تولید این چای اکسایش بسیار کم اتفاق می افته. چای سبز انواع مختلفی همچون چینی و ژاپنی داره. چای سبز ایرانی یکی از مفیدترین نوشیدنیهای روی زمینه، این چای مثل چای سیاه، چای سفید و چای اولانگ از اکسید شدن برگهای گیاه کاملیا سنسیس تهیه میشه. چای سبز بعد از چای سفید کمترین میزان اکسیداسیون رو داره و آنتی اکسیدان و مواد مغذی موجود توی چای سبز اثرات قوی بر بدن داره.
مصرف چای سبز شمال موجب بهبود عملکرد مغز، کاهش شاخص چربی بدن، کاهش خطر ابتلا به سرطان میشه و خیلی مزایای قابل توجه دیگهای هم برای بدن داره.
نحوه دم کردن چای سبز
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتره اون رو توی ظرفی تیره بریزین. و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنین.
ابتدا آب رو بجوشونین، بعد ۱۰ دقیقه صبر کنین تا دمای آب به ۸۰ درجه سانتیگراد برسه.
چون آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز به دمای بالاتر از ۸۰ درجه بسیار حساس هستن و در دمای جوش از بین میرن.
بعد یه قاشق چایخوری چای سبز داخل فنجون ریخته و آب هشتاد درجه رو به اون اضافه کرده و یک درپوش بر روی فنجون قرار بدین. برای این کار میتوان از لیوان مخصوص چای سبز استفاده کرد. بعد از ۵ تا ۸ دقیقه چای سبز دم کشیده و آماده مصرفه.
چای سبز نباید مثل دمنوشهای دیگه روی حرارت مستقیم جوش آورده بشه. چون در اینصورت خواص خودشو از دست میده و بسیار تلخ و بدمزه میشه.
از دم کردن چای سبز در قوری استیل اکیداً خودداری کنین. چون چای سبز به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب میده.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.