توضیحات
چای سبز نوعی چای هست که از جوانهها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست میآید. در فرایند تولید این چای اکسایش بسیار کم اتفاق می افته. چای سبز انواع مختلفی همچون چینی و ژاپنی داره. چای سبز ایرانی یکی از مفیدترین نوشیدنی های روی زمینه، این چای مثل چای سیاه، چای سفید و چای اولانگ از اکسید شدن برگهای گیاه کاملیا سنسیس تهیه میشه. چای سبز بعد از چای سفید کمترین میزان اکسیداسیون و حاوی آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که اثرات قوی بر بدن داره.
مصرف چای سبز شمال موجب بهبود عملکرد مغز، کاهش شاخص چربی بدن، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری مزایای قابل توجه دیگر برای بدن داره.
چای سبز ایرانی یکی از مفیدترین نوشیدنی های روی زمینه
نحوه دم کردن چای سبز
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتره اون رو در ظرفی تیره بریزین. و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنین.
ابتدا آب رو بجوشونین، بعد ۱۰ دقیقه صبر کنین تا دمای آب به ۸۰ درجه سانتیگراد برسه
چون آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز به دمای بالاتر از ۸۰ درجه بسیار حساس هستن و در دمای جوش از بین میرون
سپس یک قاشق چایخوری چای سبز داخل فنجون ریخته و آب هشتاد درجه رو به اون اضافه کرده و یک درپوش بر روی فنجون قرار بدین. (برای این کار میتوان از لیوان مخصوص چای سبز استفاده کرد).
بعد از ۵ تا ۸ دقیقه چای سبز دم کشیده و آماده مصرف هست.
چای سبز نباید مثل دمنوشهای دیگه روی حرارت مستقیم جوش آورده بشه. چون در اینصورت خواص خودشو از دست میده و بسیار تلخ و بدمزه میشه.
از دم کردن چای سبز در قوری استیل اکیداً خودداری کنین. چون چای سبز به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب میده.