جشنواره تولد 2 سالگی واجارو !!! پول خریدِت، به کیفِت برمیگردِه !!!

می خوام تولد شرکت کنم

چای سنتی بهاره آقا عَبد

27% زیر قیمت بازار، مستقیم از چایکار خرید کنین

چای سنتی بهاره 99 رو بصورت مستقیم از آقا عَبد بخرین

اگر به دنبال تهیه و خرید چای سنتی بهاره درجه یک هستید، واجارو می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای شما باشد زیرا چای سنتی موجود در واجارو بعد از چیده شدن به کارخانه منتقل نمی شود و به دست کشاورزان زحمتکش بدون هیچ ماده افزودنی ای و داخل کوره های مخصوص تهیه می شود وبا کیفیت بسیار بالایی در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.
نام محصول: چای سنتی بهاره
قفسه محصول: محلی
کد محصول : TSA03
نام روستایی:آقا عَبد
منطقه: دیزبن
سال تولید: 1399

 

واسه حمایت از کشاورز و سود مشارکت شما،

خریدهای عمده 8 درصد تخفیف داره

.  

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

خریـد بی واسطه از کشـاورز

48 ساعت ضمانـت بازگشت

ارسال به سراسر کشـور

محصـول آزمایش شده

محصـول شناسنامه دار

توضیحات

در زمانهای قدیم که خبری از کارخانه چای نبود، مردم به صورت دستی و سنتی چای سیاه رو تهیه می‌کردن. برای تهیه چای سنتی بهاره با کیفیت، برگهای سبز گیاه چای با دست (نه با قیچی) از بوته چای چیده میشد.☕
دلیلش این بود که از بوته فقط‌ یک جوانه و دو برگ چیده بشه.🌱🌱 تمامی روند تولید چای سنتی بهاره از تبخیر گرفته تا حرارت و خشک کردن کاملا بصورت سنتی انجام میشد. امروزه بعضی از مردم روستا هنوز هم چای مصرفی روزانه شون رو به صورت سنتی تهیه میکنن که هم عطر و رنگ بهتری نسبت به چای کارخانه‌ای داره و هم دارای آنتی اکسیدان بالاتری هستش.


با واجارو می تونین طعم واقعی چای سنتی بهاره رو مزه کنین.🍃☕🍃 .

نحوه دم کردن چای سنتی

  1. چای را هیچ وقت نشویید.
  2. پیش از ریختن چای در قوری , قوری را با مقداری آب جوش آبکشی نمایید تا گرم شود, با این کار چای بهتر و زودتر دم می آید.
  3. به ازای هر فنجان چای, یک قاشق غذا خوری چای خشک در قوری بریزید.
  4. قوری را روی حرارت کتری یا سماور به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار داده و مراقب باشید چای در قوری نجوشد.
  5. در صورتی که در نظر دارید چای برای مدت بیشتری گرم نگه داشته شود, پس از دم کشیدن تفاله را جدا نمایید.

 
مراحل فرآوری چای سنتی پس از چیدن چای ، یک سری عملیات به ترتیب زیر انجام می گیرد:

  1. گرفتن بخشی از رطوبت (پلاسیدن)
  2. خرد کردن برگ های پلاسیده شده به اجزا کوچکتر(مالش)
  3. افزایش کیفیت در اثر مجاورت با هوا ، اکسیداسیون یا تخمیر
  4. کامل نمودن دفع رطوبت در کوره

 
می تونین چای رو با عسل طبیعی شیرین کنین

نکته : در چای سنتی ساقه های موجود در چای غربال نمی شود زیرا خود ساقه هم در طعم و رنگ چای اثر دارد.

 

اطلاعات بیشتر

کشاورز

آقا عبد

وزن

,

زمان ماندگاری

نگهداری

Inline Feedbacks
همه نظرات رو ببینم

دستورالعمل بسته بندی و ارسال

اطلاعات کشاورز

  • نام فروشگاه: عَبد
  • کشاورز : عبدالله محمدی
  • نشانی: گیلان
    لاهیجان
    روستای دیزبُن
  • هنوز امتیازی یافت نشده است.
محصولی یافت نشده است!
0
فکرتون رو دوست داریم، نظر بدینx
()
x