چای سنتی بهاره آقا عَبد

(دیدگاه کاربر 7)

27% زیر قیمت بازار، مستقیم از چایکار خرید کنین

چای سنتی بهاره 99 رو بصورت مستقیم از آقا عَبد بخرین

اگر به دنبال تهیه و خرید چای سنتی بهاره درجه یک هستید، واجارو می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای شما باشد زیرا چای سنتی موجود در واجارو بعد از چیده شدن به کارخانه منتقل نمی شود و به دست کشاورزان زحمتکش بدون هیچ ماده افزودنی ای و داخل کوره های مخصوص تهیه می شود وبا کیفیت بسیار بالایی در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.
نام محصول: چای سنتی بهاره
قفسه محصول: محلی
کد محصول : TSA03
نام روستایی:آقا عَبد
منطقه: دیزبن
سال تولید: 1399

 

واسه حمایت از کشاورز و سود مشارکت شما،

خریدهای عمده 8 درصد تخفیف داره

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

خریـد بی واسطه از کشـاورز

48 ساعت ضمانـت بازگشت

ارسال به سراسر کشـور

محصـول آزمایش شده

محصـول شناسنامه دار

توضیحات

در زمانهای قدیم که خبری از کارخانه چای نبود، مردم به صورت دستی و سنتی چای سیاه رو تهیه می‌کردن. برای تهیه چای سنتی بهاره با کیفیت، برگهای سبز گیاه چای با دست (نه با قیچی) از بوته چای چیده میشد.☕
دلیلش این بود که از بوته فقط‌ یک جوانه و دو برگ چیده بشه.🌱🌱 تمامی روند تولید چای سنتی بهاره از تبخیر گرفته تا حرارت و خشک کردن کاملا بصورت سنتی انجام میشد. امروزه بعضی از مردم روستا هنوز هم چای مصرفی روزانه شون رو به صورت سنتی تهیه میکنن که هم عطر و رنگ بهتری نسبت به چای کارخانه‌ای داره و هم دارای آنتی اکسیدان بالاتری هستش.


با واجارو می تونین طعم واقعی چای سنتی بهاره رو مزه کنین.🍃☕🍃 .

نحوه دم کردن چای سنتی

  1. چای را هیچ وقت نشویید.
  2. پیش از ریختن چای در قوری , قوری را با مقداری آب جوش آبکشی نمایید تا گرم شود, با این کار چای بهتر و زودتر دم می آید.
  3. به ازای هر فنجان چای, یک قاشق غذا خوری چای خشک در قوری بریزید.
  4. قوری را روی حرارت کتری یا سماور به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار داده و مراقب باشید چای در قوری نجوشد.
  5. در صورتی که در نظر دارید چای برای مدت بیشتری گرم نگه داشته شود, پس از دم کشیدن تفاله را جدا نمایید.

 
مراحل فرآوری چای سنتی پس از چیدن چای ، یک سری عملیات به ترتیب زیر انجام می گیرد:

  1. گرفتن بخشی از رطوبت (پلاسیدن)
  2. خرد کردن برگ های پلاسیده شده به اجزا کوچکتر(مالش)
  3. افزایش کیفیت در اثر مجاورت با هوا ، اکسیداسیون یا تخمیر
  4. کامل نمودن دفع رطوبت در کوره

 
می تونین چای رو با عسل طبیعی شیرین کنین

نکته : در چای سنتی ساقه های موجود در چای غربال نمی شود زیرا خود ساقه هم در طعم و رنگ چای اثر دارد.

 

توضیحات تکمیلی

کشاورز

آقا عبد

وزن

,

زمان ماندگاری

نگهداری

7 دیدگاه برای چای سنتی بهاره آقا عَبد

  1. ahmad

    واسه چایی خورهای حرفه ای توصیه می کنم چون طعمش ، چای مامان بزرگا رو میده

    • جواد

      چای سنتی برای کسایی که چایی خور هستن بسیار توصیه میشه

  2. علی

    دمتون گرم، دم چایتون هم گرم، عالی…

    • جواد

      نوش جانتون
      خوشحالیم که مورد پسندتون بوده

  3. علی

    انصافا فوق العاده بود

    • جواد

      نوش جان

  4. ایمان

    واقعا خوشحالم ک با واجارو اشنا شدم…کیفیت ش در درجه اول منو جذب خودش کرد…و هم اینکه میبینم قیمت هاش واقعا نسبت ب کیفیتی ک ارایه میشه نسبت ب بازار یا جاهایی ک قبلا خرید میکردم واقعا عالیه…ممنونم از دوستم ک واجارو رو ب من معرفی کرد

    • جواد

      سلام ایمان عزیز
      ممنون از نظرت و ممنون که مارو انتخاب کردی

  5. مهشاد مرتضایی

    این چای سنتی چه فرقی با چای سرگل میکنه؟ قیمتش که خیلی بالاتره واقعا تفاوتش می ارزه انقد گرون تر بخریم ؟

    • جواد

      در مجموع چای سنتی سرگل هست و قسمت بالایی چای هست

  6. شوان قاضی

    چایی بسیار مرغوب بود. به نظر من با چایهای ممتاز دارجلینگ هند برابری میکند. طبیعی است که به زمان بیشتری برای دم کردن نیاز دارد ولی در عوض چایی مینوشید که واقعا خستگی را از تن به در میکند.

    • جواد

      نوش جان
      باعث خوشحالیمون بود

  7. ارزو

    وااای عالیه این چای سنتی…😍😍

    • جواد

      ممنون از نظرتون و خوشحالیم که راضی بودین

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورالعمل بسته بندی و ارسال

اطلاعات کشاورز

محصولی یافت نشده است!