ما در واجـــارو با محدود کردن حـــق استفاده از اینترنــت مخالفیم

امضا کارزار

چای سنتی بهاره آقا عَبد

(دیدگاه کاربر 7)

از ۳۰,۰۰۰ تومان

شما با خرید این وزن محصول، 1 امتیاز در باشگاه واجارویی میگیرین

27% زیر قیمت بازار، مستقیم از چایکار خرید کنین

چای سنتی بهاره 99 رو بصورت مستقیم از آقا عَبد بخرین

اگه به دنبال تهیه و خرید چای سنتی بهاره درجه یک هستین، واجارو می‌تونه انتخاب بسیار مناسبی برای شما باشه. چای سنتی واجارو بعد از چیده شدن به کارخونه نمیره و به دست کشاورزان زحمتکش بدون هیچ ماده افزودنی و داخل کوره های مخصوص تهیه میشه. این چای کیفیت بسیار بالایی رو در اختیار شما عزیزان قرار میده.
نام محصول: چای سنتی بهاره
قفسه محصول: محلی
کد محصول : TSA03
نام روستایی:آقا عَبد
منطقه: دیزبن
سال تولید: 1399

واسه حمایت از کشاورز و سود مشارکت شما،

خریدهای گروهی (تعداد) تخــــفیـــف داره

.

* وارد حساب کاربریتون بشین تا تخفیفات رو ببینین

صاف

خریـد بی واسطه از کشـاورز

48 ساعت ضمانـت بازگشت

ارسال به سراسر کشـور

محصـول آزمایش شده

محصـول شناسنامه دار

توضیحات

در زمانهای قدیم که خبری از کارخانه چای نبود، مردم به صورت دستی و سنتی چای سیاه رو تهیه می‌کردن. برای تهیه چای سنتی بهاره با کیفیت، برگهای سبز گیاه چای با دست (نه با قیچی) از بوته چای چیده میشد.
دلیلش این بود که از بوته فقط‌ یک جوانه و دو برگ چیده بشه. تمامی روند تولید چای سنتی بهاره از تبخیر گرفته تا حرارت و خشک کردن کاملا بصورت سنتی انجام می‌شد. امروزه بعضی از مردم روستا هنوز هم چای مصرفی روزانه شون رو به صورت سنتی تهیه می‌کنن که هم عطر و رنگ بهتری نسبت به چای کارخانه‌ای داره و هم آنتی اکسیدان بالاتری داره.
با واجارو می‌تونین طعم واقعی چای سنتی بهاره رو مزه کنین.

نحوه دم کردن چای سنتی

  1. چای رو هیچ وقت نشورین.
  2. قبل از ریختن چای توی قوری، قوری رو با مقداری آب جوش آبکشی کنین تا گرم شه. با این کار چای بهتر و زودتر دم میاد.
  3. به ازای هر فنجون چای، یک قاشق غذا خوری چای خشک توی قوری بریزید.
  4. قوری رو روی حرارت کتری یا سماور به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار داده و مراقب باشین چای توی قوری نجوشه.
  5. اگه می‌خواین چای برای مدت بیشتری گرم بمونه، بعد از دم کشیدن تفاله رو جدا کنین.
  6. می تونین چای رو با عسل طبیعی شیرین کنین.

مراحل فرآوری چای سنتی پس از چیدن چای، یک سری عملیات به ترتیب زیر انجام می‌گیره:

  1. گرفتن بخشی از رطوبت (پلاسیدن)
  2. خرد کردن برگ های پلاسیده شده به اجزا کوچکتر(مالش)
  3. افزایش کیفیت در اثر مجاورت با هوا ، اکسیداسیون یا تخمیر
  4. کامل نمودن دفع رطوبت در کوره

نکته : تو چای سنتی ساقه‌های موجود توی چای غربال نمیشه چون خود ساقه هم توی طعم و رنگ چای اثر دارد.

 

توضیحات تکمیلی

وزننامعلوم
کشاورز

آقا عبد

وزن

, ,

زمان ماندگاری

نگهداری

7 دیدگاه برای چای سنتی بهاره آقا عَبد

  1. ahmad

    واسه چایی خورهای حرفه ای توصیه می کنم چون طعمش ، چای مامان بزرگا رو میده

    • جواد

      چای سنتی برای کسایی که چایی خور هستن بسیار توصیه میشه

  2. علی

    دمتون گرم، دم چایتون هم گرم، عالی…

    • جواد

      نوش جانتون
      خوشحالیم که مورد پسندتون بوده

  3. علی

    انصافا فوق العاده بود

    • جواد

      نوش جان

  4. ایمان

    واقعا خوشحالم ک با واجارو اشنا شدم…کیفیت ش در درجه اول منو جذب خودش کرد…و هم اینکه میبینم قیمت هاش واقعا نسبت ب کیفیتی ک ارایه میشه نسبت ب بازار یا جاهایی ک قبلا خرید میکردم واقعا عالیه…ممنونم از دوستم ک واجارو رو ب من معرفی کرد

    • جواد

      سلام ایمان عزیز
      ممنون از نظرت و ممنون که مارو انتخاب کردی

  5. مهشاد مرتضایی

    این چای سنتی چه فرقی با چای سرگل میکنه؟ قیمتش که خیلی بالاتره واقعا تفاوتش می ارزه انقد گرون تر بخریم ؟

    • جواد

      در مجموع چای سنتی سرگل هست و قسمت بالایی چای هست

  6. شوان قاضی

    چایی بسیار مرغوب بود. به نظر من با چایهای ممتاز دارجلینگ هند برابری میکند. طبیعی است که به زمان بیشتری برای دم کردن نیاز دارد ولی در عوض چایی مینوشید که واقعا خستگی را از تن به در میکند.

    • جواد

      نوش جان
      باعث خوشحالیمون بود

  7. ارزو

    وااای عالیه این چای سنتی…????????

    • جواد

      ممنون از نظرتون و خوشحالیم که راضی بودین

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورالعمل بسته بندی و ارسال

اطلاعات کشاورز

محصولی یافت نشده است!