توضیحات
چای، گیاهی بسیار قدیمیه که اولین بار در کشور چین پیدا شد و بخاطر خواص زیادش، کشت اون در جهان به سرعت گسترش پیدا کرد. چای شکسته بهاره یکی از نوشیدنیهای محبوب نه تنها در ایران بلکه در جهانه. همچنین میشه گفت که چای مقدار زیادی آنتیاکسیدان (جلوگیری از بروز سرطان)، کافئین (افزایش سطح انرژی) و سایر مواد طبیعی داره. با نوشیدن چای شکسته در طول روز میتونین خستگی رو از خودتون دور کنین و سرحال و پرانرژی باشین.
جالبه بدونین سرانه مصرف چای برای هر ایرانی سالانه ۱.۵ کیلوگرمه که با توجه به جمعیت ۷۴ میلیونی به حدود ۱۰۵ هزار تن میرسه. تازه ایران در مصرف چای در رتبه ۲۰ ام دنیا قرار داره و رتبه ۱ واسه کشور ترکیهست.
با واجارو میتونین خرید اینترنتی چای انجام بدین و طعم واقعی چای شکسته رو مزه کنین.
نحوه دم کردن چای شکسته ممتاز:
- چای رو هیچ وقت نشورین.
- قبل از ریختن چای ایرانی توی قوری، قوری رو با مقداری آب جوش آبکشی کنین تا گرم شه. با این کار چای بهتر و زودتر دم میکشه.
- به ازای هر فنجون چای ایرانی، یه قاشق غذا خوری چای خشک توی قوری بریزین.
- قوری رو روی حرارت کتری یا سماور به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار داده و مراقب باشین چای توی قوری نجوشه.
- در صورتی که میخواین چای برای مدت بیشتری گرم بمونه، بعد از دم کشیدن تفاله رو جدا کنید.
چای شکسته شمال باید حتما حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دم داده بشه تا عطر و مزه خوبی پیدا کنه.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.