چای شکسته آقای علیزاده
- وزن: 300 گرم, 500 گرم
- نگهداری: خشک, دور از رطوبت
- کشاورز: آقای علیزاده
امتیاز: 5.00 از 13
- ارسال توسط واجارو
- ارسال توسط واجارواین کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار واجارو تامین و آماده پردازش میگردد و توسط پیک واجارو در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.
۷۲,۰۰۰ تومان
توضیحات
.
24% زیر قیمت بازار، مستقیم از چایکار خرید کنین
چای شکسته املش یکی از انواع چایهای با کیفیت و مرغوب تولید شده در شمال کشوره. دوستداران چای ایرانی، این چای رو به عنوان خوشمزهترین چای میشناسن.
نام محصول: چای شکسته
قفسه محصول: چای و دمنوش
کد محصول : TSB33
نام باغدار: آقای علیزاده
منطقه: املش
سال تولید: 1402
چای، گیاهی بسیار قدیمیه که اولین بار در کشور چین پیدا شد و بخاطر خواص زیادش، کشت اون در جهان به سرعت گسترش پیدا کرد. چای شکسته بهاره یکی از نوشیدنیهای محبوب نه تنها در ایران بلکه در جهانه. همچنین میشه گفت که چای مقدار زیادی آنتیاکسیدان (جلوگیری از بروز سرطان)، کافئین (افزایش سطح انرژی) و سایر مواد طبیعی داره. با نوشیدن چای شکسته در طول روز میتونین خستگی رو از خودتون دور کنین و سرحال و پرانرژی باشین.
جالبه بدونین سرانه مصرف چای برای هر ايرانی سالانه 1.5 كيلوگرمه كه با توجه به جمعيت 74 ميليونی به حدود 105 هزار تن ميرسه. تازه ایران در مصرف چای در رتبه 20 ام دنیا قرار داره و رتبه 1 واسه کشور ترکیهست.
با واجارو میتونین خرید اینترنتی چای انجام بدین و طعم واقعی چای شکسته رو مزه کنین.
نحوه دم کردن چای شکسته ممتاز:
- چای رو هیچ وقت نشورین.
- قبل از ریختن چای ایرانی توی قوری، قوری رو با مقداری آب جوش آبکشی کنین تا گرم شه. با این کار چای بهتر و زودتر دم میکشه.
- به ازای هر فنجون چای ایرانی، یه قاشق غذا خوری چای خشک توی قوری بریزین.
- قوری رو روی حرارت کتری یا سماور به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار داده و مراقب باشین چای توی قوری نجوشه.
- در صورتی که میخواین چای برای مدت بیشتری گرم بمونه، بعد از دم کشیدن تفاله رو جدا کنید.
چای شکسته شمال باید حتما حدود 20 الی 25 دقیقه دم داده بشه تا عطر و مزه خوبی پیدا کنه.
مشخصات
وزن | نامعلوم |
---|---|
وزن | 300 گرم, 500 گرم |
نگهداری | خشک, دور از رطوبت |
کشاورز | آقای علیزاده |
6 دیدگاه برای چای شکسته آقای علیزاده
آقای علیزاده (زندگینامه کشاورز)
درباره آقای علیزاده
شاید فکر کنین که راهانداختن یه کار یا توسعهدادنش سن و سال خاصی میخواد؛ آقا هُرمُزخانِ علیزاده که یه فرهنگی بازنشسته و 63 سالهاست، ثابت کرده که پشتکار برای راهانداختن یه کار خوب به سن ربطی نداره! ایشون از مردم خونگرم خاناپشتان رودسره که الان تو رشت زندگی میکنه. ایشون به کشاورزی خیلی علاقه داره و با تولید چای سنتی و کارگاهی باکیفیت تونسته نظر خیلی از مشتریا رو به خودش جلب کنه. هُرمُزخان تقریبا از سن 33 سالگی تا الان تو کار تولید چای هستن و برای خودش سابقه و تجربه کاری بلند بالایی داره. آقا هُرمُز تقریبا 4 بار تو سال کار برداشت چای رو انجام میده. از اونجایی که چای بهاره خیلی کیفیت بالایی داره، معمولا دو بار از برداشت سالانه تو فصل بهار انجام میشه. چای برداشت تابستون هم کیفیت مناسبی داره و نوبت بعدی تو پاییز انجام میشه که آخرین برداشت ساله. البته خانواده آقای عَلیزادِه بخشی از این چای برداشتی رو به کارخونهها میدن که چای کارگاهی درست کنن. نمونههای کارگاهی زمین کشاورزی آقا هُرمُز که چای ممتاز هست هم خیلی خوبه و طرفدارای زیادی داره.-
چای ممتاز املش آقای علیزاده
۶۷,۰۰۰ تومانانتخاب گزینههاکشاورز: آقای علیزادهویژه -
چای سنتی آقای علیزاده
۱۳۰,۰۰۰ تومانانتخاب گزینههاکشاورز: آقای علیزادهویژه -
برنج هاشمی ممتاز
تماس بگیریناطلاعات بیشترکشاورز: آقای علیزادهویژه -
چای سبز آقای علیزاده
۵۷,۰۰۰ تومانانتخاب گزینههاکشاورز: آقای علیزادهویژه -
برنج شیرودی درجه یک
تماس بگیریناطلاعات بیشترکشاورز: آقای علیزادهویژه
محمد حسین تبریزیان – –
کیفیت و طعم بسیار عالی عطر دلنشین و بسته بندی مناسب
سعیده امیدی – –
عطر و طعمش که اصلا گفتنی نیست
محمد تبریزیان – –
کیفیت عالی و طعم خوب آدم عاشق این چایی میشه
دیرمجائی دیرمجائی – –
من قبلا از این چای، تهیه و استفاده کردم، خیلی راضیم
دیرمجائی دیرمجائی – –
من قبلا از این چای، تهیه و استفاده کردم، از عطر و طعمش راضی هستم
محمد سالاری – –
باسلام. ممنونم از محصول خوبتون اقای علیزاده. چای مرغوب و اصل