معمولاً موقع خوردن میوههای ترش مثل کیوی، سیب ترش، پرتقال و به خصوص آلوچه یا گوجه سبز از دلار-نمک سبز استفاده میکنن که طعم فوقالعادهای به اونا میده. خیلیها هم زمان درست کردن ماست و خیار به عنوان چاشنی غذاشون، نمکسبز رو داخلش میریزن که تو اکثر رستورانهای شمالی و شهرهای دیگه رایجه. بعضیا هم طعم دوغ محلی رو با ریختن نمک سبز داخلش عوض میکنن که هم باعث شورتر شدنش میشه و هم عطر و طعم خوبی به دوغ میده.
سایتتون جالب بود، تنوع محصولات خیلی کمه،سرعت سایت کنده، وقتی لیست محصولات رو باز میکنین همه قیمتها کنارش نیست که بشه مقایسه کرد
ولی در کل برای نمونه ازتون خرید میکنم حتما
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و نظر دادین
حتما در نظر میگیریم
تا حالا امتحانش نکردم حتما سفارش میدم…
ارسال به همه شهرها رو دارین?
به نظر جالبه، تا به حال جایی ندیدم چنین محصولی، حتما باید ازتون تهیه کنم
جواب بدین
بسیار عالی است
خیلی خوبه حتما میخرم