دوشاب عسل یا شیره عسل با حرارت دادن شهد و موم عسل تهیه میشه.می تونین تو وعده صبحانه مثل مربا میل کنین یا جای قند ازش استفاده کنین و بسیار مفیدتره.
هیچ پستی یافت نشد! p>
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
رمز عبور
دیدگاهتان را بنویسید