سوپ بادام زمینی
۲۷ فروردین

طرز تهیه سوپ بادام زمینی آفریقایی: یک غذای مقوی با طعمی متفاوت

سوپ بادام زمینی غذاییه که گفته میشه مبداءش غرب آفریقا بوده. این غذا یکی از خوراکی های خوشمزه با بادام زمینی بحساب میاد که دستور پختش برای اولین بار توی سال ۱۹۹۰ توی یه کتاب آشپزی به نام (sundays at moosewood) منتشر شده. مزه‌ سوپ بادام زمینی این کتاب آشپزی مورد استقبال خیلی‌ها قرار می‌گیره و دستور پخت سوپ بادام زمینی آفریقایی در اون کتاب محبوب ترین دستور پخت‌ میشه.

طرز تهیه سوپ بادام زمینی از شهری به شهر دیگر و از کشوری به کشور دیگه ممکنه متفاوت باشه اما وجه اشتراک تمام این دستور پخت‌ها بادام زمینی، گوجه فرنگی و فلفل تنده. البته زنجبیل تازه، هالاپینو، زیره و مقدار زیادی سیر هم از مواد پایه دستور پخت سوپ بادام زمینی آفریقایی خامه‌ای و خوش طعمه.

دستور پخت سوپ بادام زمینی آفریقایی

سوپ بادام زمینی آفریقایی مملو از مواد مغذیه که نه تنها برای جسم‌ بلکه می‌تونه برای آرامش روح هم مفید باشه. این سوپ بادام زمینی که با کره بادام زمینی درست میشه پر از ادویه‌هایی با طبع گرمه که کام رو بیدار و بدن شما رو آرام می کنه. به علاوه این سوپ بدون لبنیات درست میشه و اگرچه ما دستور پخت همراه با مرغ ‌رو تو این‌ آموزش آوردیم اما برای تبدیل کردنش به یک سوپ بادام ‌زمینی وگان، فقط کافیه مرغ و آب مرغ رو از مواد لازمش حذف کنید.

دستور پختی که ما توی واجارو برای سوپ بادام زمینی آوردیم، ‌دستور پخت کلاسیک این سوپ مقوی و خوشمزه است و شما با درست کردن این غذا و نوش جان کردنش مزه متفاوت و جذابی رو تجربه می‌کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ بادام زمینی

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد( متوسط)
  • زنجبیل خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری
  • هالاپینو خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری (دقت کنید که قبل از خرد کردن دونه‌هاش رو جدا کنید)
  • سیر خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل: نصف قاشق چای خوری
  • زیره: ۲ قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی رنده شده: ۴۰۰ گرم
  • آب مرغ: ۴ پیمانه
  • سیب زمینی شیرین خرد شده: ۱ عدد
  • نخود آب کش شده: ۴۰۰ گرم
  • کره بادام زمینی طبیعی : ۱ پیمانه
  • کلم کیل: ۴ پیمانه
  • مرغ: ۷۰۰گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • بادام زمینی برای تزیین: نصف پیمانه
  • گشنیز خرد شده برای تزیین: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سوپ بادام زمینی

طرز تهیه سوپ بادام زمینی

مرحله اول: آماده کردن مرغ و نخود و تفت دادن پیاز

دو کار رو باید در این مرحله انجام بدیم: پختن مرغ و پختن نخود. مرغ‌تون رو بپزید و بعد ریش ریش کنید و آبش رو هم برای مراحل بعدی نگه دارید و همچنین نخود رو هم از قبل بپزید بهتره.

حالا برای شروع یه قابلمه بزرگ انتخاب می‌کنیم چون می‌خوایم توی همین قابلمه سوپ‌مون رو بار بذاریم. بعد توش روغن زیتون می‌ریزیم و می‌ذاریم روی حرارت متوسط تا گرم بشه. بعد از گرم شدن روغن، پیازهای خرد شده‌مون رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا نرم بشه. حدودا سه الی چهار دقیقه واسه تفت دادن پیاز کفایت می‌کنه.

آماده کردن مرغ و نخود و تفت دادن پیاز

مرحله دوم: اضافه کردن زنجبیل، هالاپینو، زیره و رب گوجه فرنگی

زنجبیل، هالاپینو و سیرمون رو بعد از نرم شدن پیاز به قابلمه اضافه می‌کنیم و تقربیا یک دقیقه زمان لازمه تا عطرشون در بیاد.

بعد از یک دقیقه نمک، فلفل، زیره و رب گوجه فرنگی رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا رنگ رب گوجه فرنگی عوض بشه. تقریبا دو دقیقه برای اینکه خامی رب گوجه فرنگی گرفته بشه کفایت می‌کنه.

اضافه کردن زنجبیل، هالاپینو، زیره و رب گوجه فرنگی

مرحله سوم: اضافه کردن گوجه فرنگی رنده شده، آب مرغ، سیب زمینی شیرین، نخود و کره بادام زمینی

بعد از اینکه خامی رب گرفته شد. گوجه فرنگی رو به همراه آب مرغ اضافه می‌کنیم. بعد سیب زمینی شیرین،‌ نخود و کره بادام زمینی رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا ترکیب بشن.

حرارت رو کم می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه زمان می‌دیم تا جوش بخوره و سیب زمینی نرم بشه.

اضافه کردن گوجه فرنگی رنده شده، آب مرغ، سیب زمینی شیرین، نخود و کره بادام زمینی

مرحله چهارم: اضافه کردن کلم کیل و مرغ

کلم کیل و مرغ رو اضافه می‌کنیم. ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان احتیاج داره که حرارات ببینه بعدش سوپ رو مزه می‌کنیم، اگه نیاز به نمک داشت بهش نمک اضافه می‌کنیم مقدار نمک نیاز نیست بیشتر از یک قاشق چایی خوری باشه.

اضافه کردن کلم کیل و مرغ

و در آخر با بادام زمینی خرد شده و گشنیز خرد شده تزیینش می‌کنیم. خب سوپمون آماده سروه.

نکاتی که باید در تهیه غذا به آن توجه کنید.

  • راز این غذا توی کره بادام زمینیشه که بهتره طبیعی، خالص و بدون مواد افزودنی باشه. شما می‌تونید با آسیاب کردن بادام زمینی خودتون کره بادام زمینی تهیه کنید.
  • توی سوپ بادام زمینی از نخود پخته شده استفاده میشه. اگه وقت پختن نخود رو ندارید می‌تونید از کنسرو نخود هم استفاده کنید.
  • سوپ بادام زمینی رو میشه با برنج هم سرو کرد.

خب رنگ و لعاب این سوپ خوشمزه رو توی عکس هایی که براتون گذاشتیم دیدین و فکر می‌کنیم اونایی که به سوپ‌ها علاقه زیادی دارن دلشون می‌خواد هرچه زودتر این سوپ خوشمزه رو آزمایش کنن. طرز تهیه سوپ بادام زمینی آسونه و به راحتی می‌تونید درستش کنید. برای خرید بادام زمینی و کره بادام زمینی هم می‌تونید روی واجارو حساب ویژه باز کنید. چون ما بهترین محصولات کشاورزی رو مستقیما از کشاورز‌های زحمتکش می‌گیریم و به دست شما می‌رسونیم.

 

 

یک پاسخ به “طرز تهیه سوپ بادام زمینی آفریقایی: یک غذای مقوی با طعمی متفاوت”

  1. احمد محمدپور گفت:

    سوپ بهترین غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *