ما در واجـــارو با محدود کردن حـــق استفاده از اینترنــت مخالفیم

امضا کارزار

طبع گردو

امروزه نسل جدید کمتر خودش رو مقید به شناسایی طبع خوراکی‌ها‌ می‌دونه. در صورتی که توجه به طبع و مزاج مواد غذایی اولین مبحثی هست که در طب سنتی به اون توجه می‌شه. برای مثال در ابتدای امر و قبل از مصرف، بررسی می‌شه که طبع گردو چیه و با چه طبیعتی یا چه خوراکی‌هایی سازگاره. به طوری که اگه مغایرتی در مزاج وجود داشته باشه، مصرف یه ماده غذایی مفید در کنار اون توصیه می‌شه. حالا آیا شما با طبع این مغز پرخاصیت آشنایی دارین؟ جالبه بدونین متخصصین طب سنتی برای این دانه روغنی، فواید بی‌شماری ذکر کردن که برخی از اون‌ها بخاطر طبع این مغزه.

این مسئله سبب شده که در این مقاله به این مبحث علمی بپردازیم و پیرامون بایدها و نبایدهای طبع و مزاج گردو مسائل مهمی‌ رو عنوان کنیم. بنابراین اگه قصد دارین در مورد طبع گرم یا سرد این مغز خوشمزه و پرفایده اطلاعات جالبی کسب کنین و شاخصه‌ها‌ی مزاجی خودتون رو با اون مطابقت بدین، با ما همراه باشین.

گردو طبعی گرم و خشک دارد.

بررسی طبع گردو و مزاج افراد

همون‌طور که گفتیم طب سنتی با علم نوین یه فرق مهم داره. متخصص طب سنتی اول به سراغ شناسایی طبیعت مواد غذایی می‌ره و بعد راهکارهایی برای تعدیل طبع پیشنهاد می‌کنه. در این رابطه باید بدونین گردو طبعی گرم و خشک داره. استفاده از مغز گردوی تازه به کنترل فاکتورهای حیاتی بدن کمک زیادی می‌کنه. خاصیت دیگه اون ایجاد ضربان قلب منظم و رسیدن به شادابی و نشاطه که می‌تونه خستگی‌ و کسالت جسمی‌ رو تا حدود زیادی کاهش بده.

اما این موارد تنها فواید گردو نیستن. این مغز خوشمزه با طبعی که داره، میزان ترشح انسولین در بدن رو تحریک می‌کنه و به تنظیم میزان قند خون بدن می‌پردازه. علاوه بر اون کنترلی روی ترشح هورمون تیروئید هم داره. پس می‌بینیم که برای عملکرد بهتر و منظم‌تر جسم نیاز هست تجدیدنظری در مصرف این ماده غذایی داشته باشیم.

برای بررسی طبع گردو، سوال مهم اینه که مزاج شما چیه؟ اگه گرم مزاج هستین، نشانه‌های واضح اون اینه که بسیار سرحال و پرانرژی به فعالیت های روزمره می‌پردازین. پوستی سرخ و ضربان قلب منظمی دارین. در این صورت کمی در مصرف این دانه روغنی محتاط باشین و زیاده‌روی نکنین. برعکس مورد بالا افراد سردمزاج در اغلب غذاهای خودشون می‌تونن بدون نگرانی از این ماده استفاده کنن. یه نکته مهمی که برای همه افراد صادقه، توجه به عدم حساسیت به گردو هست. اگه آلرژی غذایی ندارین، بدون نگرانی برنامه غذایی خودتون رو بر پایه مصرف این خوراکی چیدمان کنین و از فواید اون نهایت لذت رو ببرین.

مغز گردو با طبعی که دارد میزان ترشح انسولین در بدن را تحریک می‌کند.

فواید طبع گرم گردو برای سلامتی

وقتی یه ماده غذایی طبع گرمی ‌داره، این شاخصه سبب می‌شه بسیاری از بیماری‌ها‌یی که در نتیجه سردی مزاج به وجود میان، با مصرف روتین و برنامه‌ریزی شده این ماده به درمان نزدیک بشن. به عنوان مثال آنتی‌اکسیدانی که در این دانه روغنی وجود داره، مانع از بروز سرطان‌های مختلف می‌شه. بخاطر همین مصرف گردو به همراه غذاهای مختلف در آشپزی ایرانی رایجه. بسیاری از خورشت‌های بی‌نظیر با سلیقه و مهارت کدبانوهای ایرانی با همین ماده غذایی درست می‌شن. همچنین از این مغز در آجیل‌ها‌ و صنایع غذایی مختلف هم استفاده می‌شه و به ویژه در ایام سرد سال مصرف اون برای گرمابخشی به بدن لازمه.

طبع گردو گرم هست و تحقیقات نشون داده استفاده اصولی اون از بروز امراض قلبی جلوگیری می‌کنه و مانع از انسداد عروق می‌شه. این دانه روغنی تسهیل‌کننده عملکرد گوارش، هضم و دفع غذاست. همچنین توصیه شده افرادی که سردی مزاج دارن، برای تقویت قوای جنسی و رفع سستی بدن و سردمزاجی از اون استفاده کنن. علاوه بر این جالبه بدونین یکی از خواص گردو در بارداری اینه که برای پوست معجزه‌ می‌کنه. اسید چربی که در این مغز وجود داره، چین ‌وچروک‌ها رو برطرف‌ و انواع لکه پوست، جوش، آکنه و اثرات آفتاب ‌سوختگی رو درمان می‌کنه. همچنین برای افزایش رشد مو و ضخامت اون نباید از خوردن چند دانه گردو در روز غافل بشین.

تحقیقات نشان داده است که  مصرف اصولی گردو از بروز امراض قلبی جلوگیری می‌کند.

طبع گرم سبب افزایش متابولیسم بدن می شه!

در طب سنتی برای طبع گردو که گرم و خشکه، خواص مهمی ذکر شده. از جمله اینکه همه افراد علی‌الخصوص افراد سردمزاج می‌تونن برای افزایش سوخت‌و‌ساز بدن از روش لاغری با گردو استفاده کنن. چون که هضم سریع غذا از ویژگی‌ها‌ی مصرف این مغزه. به طوری که این امر باعث افزایش کارایی دستگاه گوارش می‌شه. وقتی اعضای مهم گوارش شامل معده، روده، کبد و کلیه‌ها عملکرد بهتری داشته باشن، به دفع چربی‌ها، بافت‌های مرده و آسیب‌دیده کمک زیادی می‌شه.

همچنین اگه در وعده‌های غذایی از این دانه روغنی استفاده کنین یا برای میان‌وعده چند دانه گردو بخورین، به از بین بردن اشتهای کاذب و کاهش وزن منجر می‌شه. در واقع بدن انسان نه‌تنها مواد لازم و ویتامین‌های مورد نیاز خودش رو با یه ماده ارزشمند تامین می‌کنه بلکه به دنبال این امر مهم قند خون، فشار، چربی و کلسترول بد خون هم در حد نرمال قرار می‌گیره. این ماده همچنین سرشار از فیبر هست و اسیدهای چرب غیراشباع داره و حرارت و انرژی مضاعفی به بدن می‌ده. از این رو توصیه شده در فصول گرم سال کم‌تر از گردو استفاده بشه و در عوض ایام سرد و مناطق سردسیر از گرمای این مغز برای تندرستی بدن بهره ببرین.

طبع گردو گرمابخشه و بدن رو تقویت می‌کنه

افزودن این مغز به رژیم غذایی روزانه نه‌تنها وزن ایده‌ال رو به همراه داره بلکه به سلامت سیستم دفاعی کمک می‌کنه و سبب پاک‌سازی کبد می‌شه. چربی مفیدی که در گردوی تازه موجوده حاوی امگا ۳ هست. این دانه روغنی همچنین مقداری اسید آمینه داره. این موارد به همراه طبع گرم گردو کمک می‌کنن که سم‌زدایی از بدن انجام بشه و در نتیجه سیستم ایمنی بدن در وضعیت مطلوب‌تری قرار می‌گیره.

گردو با تامین املاح معدنی بدن و تنظیم میزان هموگلوبین، اکسیژن‌رسانی به بافت ها رو با قدرت بیشتری پیش می‌بره و از بروز عفونت در بدن جلوگیری می‌کنه. به این طریق سیستم ایمنی بدن هم تقویت می‌شه. بنابراین برای تجدید قوا با توجه به طبع گردو بهتره مصرف اون رو در برنامه غذایی به صورت نظام‌مند قرار بدین.

گردو با تامین املاح معدنی بدن و تنظیم میزان هموگلوبین، اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها را تقویت می‌کند.

معرفی مواد مغذی گردو در سایه طبع مفید اون!

درسته که در مورد طبع گردو و فواید اون بسیار سخن گفته شده اما خوبه مروری هم بر ترکیبات شگفت‌انگیز این ماده خوراکی داشته باشیم. ویتامین‌ها و محتویات موجود در گردو بسیار ارزشمنده. موادی همچون آهن، پروتئین، فیبر و کالری مورد نیاز بدن از طریق مصرف اصولی این مغز وارد بدن می‌شه. آهن، گلبول‌ها و سطح هموگلوبین خون رو افزایش می‌ده و در پیشگیری از کم‌خونی موثره.

توجه به مزاج این ماده غذایی، بدن رو از ابتلا به بیماری‌های مختلف دور می‌کنه و یک قدم به سلامت روحی و جسمی نزدیک می‌شین. سایر ترکیبات شامل اسید فولیک، ویتامین A,B,C,D,E، آهن، مس، روی، منگنز، منیزیم، اسیدهای‌چرب، فیبر، ‌سدیم، پتاسیم، کلسیم و کربوهیدرات هست. طبع گرم به همراه خواص گردو بی‌شمار مفیده اما برای خوردن خوراکی‌هایی با طبع گرم باید به میزان و نحوه مصرف توجه بشه. ۲۵ الی ۳۰ گرم حد استاندارد مصرف روزانه هست. مصرف زیاد و بدون برنامه می‌تونه عوارضی رو در بدن ایجاد کنه که از جمله این عوارض برای افراد گرم مزاج، ایجاد زخم و التهابات پوستی، اسهال یا استفراغ هست.

چربی مفیدی که در گردوی تازه موجود است حاوی امگا 3 می‌باشد.

کلام آخر

در این مقاله تلاش کردیم که شما رو با طبع گردو و خواص اون آشنا کنیم. در این رابطه باید بدونین زمانی می‌تونین از طبع گرم گردو و فواید اون استفاده موثر داشته باشین که اطمینان حاصل بشه از مواد مرغوب استفاده می کنین. اگه برای استفاده از فواید طبع گردم گردو به دنبال نوع مرغوب و درجه یک اون هستین، بهترین راهکار اینه که به سراغ باغدار و تولیدکننده محصول برین و واسطه‌ها رو دور بزنین. شاید فکر کنین باید به کدوم استان سفر کنین و نزدیک‌ترین محل برای رسیدن به باغدار نمونه کجاست؟

در این رابطه جالبه بدونین که بازار محلی واجارو فضایی رو فراهم کرده که انواع محصولات کشاورزی درجه یک توسط تولیدکننده به صورت مستقیم به خریدار عرضه می‌شه. بنابراین برای خرید گردو کافیه به وب‌سایت واجارو مراجعه و سفارش خریدتون رو ثبت کنین. در اسرع وقت یه محصول ناب و مفید رو درب منزل تحویل می‌گیرین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *