طرز تهیه میگو با سس پسته

توی این مطلب قصد داریم طرز تهیه میگو با سس پسته که یکی از غذاهای خوشمزه با پسته به شمار میره رو بهتون آموزش بدیم. این غذا یه غذای دریایی بسیار مقوی محسوب میشه که طعم متفاوت و لذیذی داره، کسانی که غذاهای دریایی رو میپسندن حتما از این غذا خوششون میاد.
میگو با سس پسته بخاطر وجود پسته و میگو،این دو بمب مواد مغذی، دارای ارزش غذایی بالاییه و خوردن این غذا میتونه مقدار زیادی از مواد ضروری که بدنمون به اونها نیاز داره رو تامین کنه.
غذاهای دریایی یکی از سالمترین غذاها هستند، تحقیقات نشون داده مصرف مداوم غذاهای دریایی میتونه طول عمر انسان رو افزایش بده و روی سلامتیش تاثیر مستقیم داره. میگو منبع خوبی از پروتئینهای سالم و مفیده، این غذای دریایی همچنین دارای اسیدهای چرب ضروری مثل امگا۳ برای بدنه. مقدار مناسبی از سلنیوم، آهن، روی، فسفر و منیزیم و ویتامینهایی مثل D، B12 و نیاسین که برای سلامتی مفید هستند توی میگو پیدا میشه.
از ارزش غذایی پسته هم هرچی بگیم کم گفتیم. کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم، همچنین ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، تیامین (B1)، کولین (B4)، نیاسین (B3) و… از مواد معدنی و ویتامینهای ضروری هستند که با خوردن پسته به بدنمون وارد میکنیم.
طرز تهیه میگو با سس پسته
آماده سازی کامل میگو با سس پسته شامل دو مرحله میشه، طبخ میگو و آماده کردن سس پسته. هر دو مرحله بسیار ساده هستند و به راحتی و بدون دردسر میتونید این غذا رو تو خونه بپزید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای پختن میگو
- میگو: 500 گرم
- پسته ریز خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
- کره: ۱ قاشق سوپخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
- سیخ چوبی
مرحله اول: آماده سازی
آماده سازی سیخ چوبی: اگه از سیخ چوبی برای طبخ میگوها استفاده میکنید بهتره اونا رو از چندین ساعت قبل توی آب قرار بدین تا خوب خیس بخوره. استفاده از سیخ چوبی برای طبخ میگوها اختیاریه، یعنی اگر میخواید میگوها رو در ماهیتابه سرخ کنید نیازی بهشون نیست، اما برای کبابی کردنش باید ازش استفاده کنید.
آماده سازی کره: کره رو تو هوای آزاد قرار بدین تا در حین انجام دادن بقیه کارها به خوبی نرم بشه، تو این غذا ما به کره آب شده نیاز داریم و شاید نیاز باشه به کره کمی حرارت هم بدین.
از بین بردن بوی زهم میگو: این کار به کمی توضیحات نیاز داره که در ادامه نوشتیم:
روشهای از بین بردن بوی بد میگو
- یکی از دلایلی که بسیاری از افراد سراغ میگو نمیرن بوی زهمشه که اگه به خوبی از بین برده نشه غذا طعم بدی پیدا میکنه. چندین روش برای از بین بردن بوی زهم میگو وجود داره که گفتنش خالی از لطف نیست:
- حداقل یک ساعت قبل از طبخ میگو اونو توی پیازهای حلقه شده یا خلالی بخوابونید.
- در مراحل انتهایی طبخ میگو کمی آبلیمو تازه به اون اضافه کنید. توجه داشته باشید اگه از آبلیمو در مراحل اولیه پختن میگو استفاده بشه ممکنه گوشتش رو سفت کنه.
- برای طبخ میگو از روغن زیتون و سیر و سبزیجات استفاده کنید.
- یک روش کارآمد اینه که میگو رو روی یه توری بذارین و اون روی قابلمهی حاوی آب جوش و آبلیمو قرار بدین و بعدش درب قابلمه رو بذارید. توی این روش میگو به خوبی بخارپز میشه و بوی زهمش تا حد زیادی از بین میره.
- قبل از طبخ میگو اونو توی حبههای سیر بخوابونید. میتونید از آبلیمو، آب انار و آبغوره هم استفاده کنید.
مرحله دوم: آسیاب کردن پستهها
پستهها رو به وسیله آسیاب برقی یا هر وسیله دیگهای که دارید آسیاب کنید. پستهها باید ریز خرد بشن اما بهتره که کمی دانههای درشتتر پسته داخلش باشه. وجود این دونههای درشتتر جذابیت ظاهری خوبی به میگوها میده و موقع خوردن غذا طعم پستهها بهتر حس میشه.
مرحله سوم: آغشته کردن میگو به روغن زیتون، پاپریکا و پسته
روغن زیتون، پاپریکا و پستههای خرد شده رو با هم مخلوط میکنیم و میگوها رو به خوبی به این مواد آغشته میکنیم. توجه کنید که حسابی میگوها رو توی مواد بغلتونید تا به خوبی بهش بچسبه.
مرحله چهارم: به سیخ بکشید و کره بمالید
میگوها رو به سیخ بکشید و بهشون کره بمالید. کره باید به صورت مایع باشه تا به خوبی جذب میگو بشه، پس بهتره که کرهمون رو توی یه ظرف کمی حرارت بدیم تا به شکل مایع در بیاد. میتونید کره رو با قلموی مخصوص به میگوها بمالید یا میگوها رو توی ظرف کره بذارید.
مرحله پنجم: پختن میگوها
در انتها باید میگوها رو بپزید. برای این کار دوتا انتخاب دارید، یک اینکه میگوها رو توی یه ماهیتابه بزرگ سرخ کنید و دوم اینکه اونا رو کبابی یا گریل کنید. بسته به سلیقه و ذائقه غذایی که دارید میتونید از هرکودوم از این روشها برای طبخ میگوها استفاده کنید، با هر دو نوع طبخ خوشمزه میشه، پس نگران نباشید، فقط حواستون باشه که میگو بعد از اینکه پخته شد تغییر رنگ میده.
طرز تهیه سس پسته
- مواد لازم
- پسته : 2 قاشق سوپ خوری ( پسته باید ریز خرد شده باشد)
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
- سیر : یک حبه ( سیر باید کاملا خرد و ریز ریز شود)
- پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه سس پسته خیلی آسونه و فقط نیازه که شما یه ظرف بردارید و پسته، سیر، روغن زیتون، زنجبیل، و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید. به همین سادگی. مواد موجود توی این سس هم تا حد زیادی بوی بد میگو رو میگیره و کسانی که به این خاطر با خوردن میگو مشکل دارند میتونن از خوردن این غذا لذت ببرند.
نکته: شما میتونید میگو با سس پسته رو با پاستا، برنج، نون یا حتی به تنهایی میل کنید.
همونطور که دیدین طرز تهیه میگو با سس پسته خیلی آسونه و به راحتی میتونید این غذا رو توی خونه درست کنید. استفاده از میگوی تازهای که خوب پاک شده و پسته با کیفیت، راز خوشمزه شدن این غذای مقویه. تهیه میگو تازه با خودتون و پسته خندان درجه یک با ما. با خرید پسته از واجارو لازم نیست دیگه نگران کیفیت پستهها باشید، ما بهترینها رو برای شما میفرستیم.
خوشمزه میشه بنظرتون؟
خوشمزه هستش حتما درست کنید.
چ غذاهایی ک میشه درست کرد ولی با این گرونی چ میشه درست کرد
عالی مفید
بنظرم غذای خوبی نشه اخه پسته میگو
جالب بود برام. ترکیب پسته و میگو
میگو با پسته چه شود ایشالا که خوشمزست
میگو یه غذای دریایی خوشمزه
خیلی خوشمزه هستش ممنون
خوب و خوشمزه بود قبلاً ازش خوردم
مطالبتون مفید بود..
خیلی خوشمزه بود سپاس
خیلی خوشمزه بود سپاس طعم دلنشین هم داره
یه غذای جالب که تا حالا ندیده بودم.
میگو خوشمزه خوبیه درست کنید
چقدر جالب و مفید بود
عالی عالی عالی
ممنونم از شما بسیار غذای خوشمزه ای هستش