تنوع غذایی و تجربه کردن طعمهای جدید همیشه لذتبخشه، اما خیلیها دوست دارند در کنار این تنوع غذایی از خواص مواد غذایی مفید و مقوی هم بهره ببرند. توی این مطلب ما قصد داریم طرز تهیه سالاد بادام زمینی، یکی از خوارکی های خوشمزه با بادام زمینی، رو بهتون آموزش بدیم.
بادام زمینی یه آجیل خوشمزه و مقویه. این ماده غذایی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلفه، پروتئین، ویتامین A ویتامین E، اسیدهای چرب امگا۳، منیزیم، فسفر تنها بخشی از مواد معدنی و ویتامینهای موجود توی این ماده غذایی هستند. اگر مطلب خواص بادام زمینی رو به خوبی مطالعه کنید احتمالا تصمیم میگیرید از این آجیل خوشمزه بیشتر استفاده کنید و توی برنامه غذاییتون یه جای ویژه براش باز کنید.
ما طرز تهیه ۳ نوع سالاد بادوم زمینی رو توی این مطلب بهتون آموزش میدیم. طرز تهیه این سالادها یکی از یکی آسونتره.
ازتون دعوت میکنیم تا پایان این مطلب همراه واجارو باشید.
توجه: مواد لازم تمام سالادها برای ۴ نفر در نظر گرفته شده.
توجه: پیمانه اندازه گیری استفاده شده [۱ پیمانه = ۲۵۰ میلی لیتر]
ابتدا باید بادام زمینی خام رو بجوشونیم. تقریبا ۳۰ دقیقه زمان لازمه تا بادام زمینی نرم بشه و بپزه. بادام زمینی رو به همراه یک لیوان و نصفی آب روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. دقت کنید که نباید خیلی نرم بشه.
زمانی که بادام زمینیها دارند پخته میشن ما میریم سراغ بقیه مواد. خیار، گوجه فرنگی، نعناع، گشنیز، آبلیمو ، فلفل قرمز و نمک رو تو ظرف مناسب با هم مخلوط میکنیم.
بعد از اینکه بادام زمینی ها نرم شدند اجازه میدیم تا یه مقداری خنک بشن، بعد با بقیه مواد مخلوطشون میکنیم. سالاد رو به مدت ۳۰ دقیقه تو یخچال قرار میدیم و بعد از ۳۰ دقیقه آماده نوش جان کردنه.
یه ماهیتابه رو روی حرارت متوسط رو به پایین مقداری گرم میکنیم. بعد روغن بادام زمینی و بادام زمینی خام رو توش میریزیم و تفت میدیم تا بادام زمینیها کمی برشته بشن، بعد سیرخرد شده رو بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه تفت میدیم و بعد از روی حرارت برش میداریم و میذاریم کنار تا خنک بشه.
توی این مرحله دقت کنید که باید مداوم ماهیتابه رو تکون بدید.
در این مرحله اول خیارها رو یا به صورت دایرهای یا نیم دایرهای برش میزنیم. یک کاسه بزرگ بر میداریم و فلفل خرد شده، گشنیز، جعفری، اسفناج و خیارهای خرد شده رو میریزیم داخلش. بعد از اینکه بادام زمینی خنک شد، بادام زمینی رو هم به مواد اضافه میکنیم. در آخر عسل، فلفل سیاه، نمک و سرکه برنج رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب ترکیب بشن.
بعد از اینکه مواد به خورد هم رفتن سالاد ما آماده نوش جان کردنه.
برای شروع کینوا رو توی آبکش ریز خوب میشوریم. بعد تو یک قابلمه متوسط، کینوا شسته شده و یک پیمانه و نیم آب رو میریزیم و میذاریم روی حرارت تا آب جوش بیاد. زمانی که آب جوش اومد حرارت رو کم می کنیم تا کینوا به آرامی بجوشه و آب تبخیر بشه. بعد از اینکه آب تبخیر شد قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و بعد درب قابلمه رو میذاریم و به مدت ۵ دقیقه به کینوا اجازه میدیم توی همون حرارتی که قابلمه هنوز تو خودش داره بمونه.
بعد از ۵ دقیقه درب قابلمه رو باز میکنیم تا کینوا خنک بشه.
در زمانی که کینوا رو کنار گذاشتیم تا خنک بشه میریم سراغ آماده کردن سس.
برای شروع در یک ظرف مناسب کره بادام زمینی و سس سویا رو خوب با هم ترکیب میکنیم. بعد از اینکه با هم مخلوط شدند عسل، روغن کنجد، زنجبیل، فلفل قرمز، سرکه برنج و آب لیمو رو به کره بادام زمینی و سس سویا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
اگه سستون خیلی غلیظ شد و به صورتی بود که نمیشد به سالاد اضافهش کرد میتونید برای رقیق شدنش از آب استفاده کنید.
توی یه کاسه بزرگ، کینوا پخته شده رو با کلم خرد شده، هویج، گشنیز، نخود برفی و پیاز به خوبی مخلوط میکنیم. بعد سس بادام زمینی رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا مواد سالاد و سس به خورد هم برن. سالاد رو تست میکنیم اگر نیاز بود نمک اضافه میکنیم در انتها بادام زمینی رو اضافه میکنیم و برای بار آخر هم بزنید. روی سالاد رو هم میتونیم با بادام زمینی بو داده شده تزیین کنیم.
این سالاد رو حدود ۴ روز میشه توی ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کرد. اگر دوست ندارید که بادام زمینیها حالت خیس پیدا کنند میتونید بادام زمینی رو دقیقا قبل از سرو به مواد دیگه اضافه کنید.
خب این هم از طرز تهیه سالاد بادام زمینی، همونطور که دیدن طرز تهیه این ۳ نوع سالاد خیلی آسون بود. اما قبول که داریم که تهیه کردن مواد لازم این سالادها ممکنه کمی سخت باشه. ما سعی کردیم رسپی اصلی این سالادها رو بهتون آموزش بدیم، اما اگه خودتون خواستید تو مواد اولیهش دست ببرید و یه چیزایی رو جایگزین کنید (نترسید شاید یه غذای جدید هم اختراع کردید).
برای تهیه مواد اولیه این سالادها ما میتونیم تو خرید بادام زمینی درجه یک و خوشمزه کمکتون کنیم، چون ما تو واجارو بهترین محصولات کشاورزی رو مستقیما از کشاورز به دست شما میرسونیم و از این بابت میتونیم بهتون اطمینان بدیم که بهترین بادام زمینیها رو براتون ارسال میکنیم.
خیلی خوب بود
خیلی خوب بود
خیلی خوبه بهترین سالاده
باتشکر
واقعاً دستور عالی هستش
و سالاد خوشمزه
بسیار خوشمزه و مقاله عالی بود
ممنونم از مقاله های مفید و پرکار بردتون
به به چقدرر عالی
دستور های جالب قشنگی بود مفید بود
خیلی دستور جالب و کاربردی بود
چه باحاله
بسیار خوشمزه و مقوی
خوراکی مفید برای سلامتی بدن
دستورهای جالبی بود
خوبه عالی هست
مطالب مفید کامل
خیلی روان و عالی توضیح داده سپاس از واجارو
واقعاً از شما ممنونم کارمارو راحت کردین ودیگه نمیخواد بریم تو اینترنت سرچ کنیم و دنبال غذا بگردیم
ممنون از شما
خوب طرز درست کردنش رو توضیح دادین ممنون
عالی و خوشمزه ممنون از اینکه خوب و کامل توضیح دادین
با این توضیحات حتما که خوشمزه هستش
خوب بود
سالاد جدیدی بود
بادوم زمینی یه محصول خوشمزه هست که مشتقاتش هم دوست داشتنیه ممنون از این طرز تهیه سالاد
خیلی خوب و عالی. تشکر
عالیه
سالم و مقوی عالیه
عجب ترکیب خوشمزه ای ارزش امتحان داره
بسیار خوشمزه
غذای خوب و خوشمزه
عالیی
عالیه
عالی