باشگاه مشتریان واجارو 🥳 😍

طرز تهیه سالاد بادام زمینی

تنوع غذایی و تجربه کردن طعم‌های جدید همیشه لذت‌بخشه، اما خیلی‌ها دوست دارند در کنار این تنوع غذایی از خواص مواد غذایی مفید و مقوی هم بهره ببرند. توی این مطلب ما قصد داریم طرز تهیه سالاد بادام زمینی، یکی از خوارکی های خوشمزه با بادام زمینی، رو بهتون آموزش بدیم.

بادام زمینی یه آجیل خوشمزه و مقویه. این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفه، پروتئین، ویتامین A ویتامین E، اسید‌های چرب امگا۳، منیزیم، فسفر تنها بخشی از مواد معدنی و ویتامین‌های موجود توی این ماده غذایی هستند. اگر مطلب خواص بادام زمینی رو به خوبی مطالعه کنید احتمالا تصمیم می‌گیرید از این آجیل خوشمزه بیشتر استفاده کنید و توی برنامه غذایی‌تون یه جای ویژه براش باز کنید.

ما طرز تهیه ۳ نوع سالاد بادوم زمینی رو توی این مطلب بهتون آموزش میدیم. طرز تهیه‌ این سالاد‌ها یکی از یکی آسون‌تره.

  • طرز تهیه اول سالاد بادام زمینی هندیه که با بادام پخته درست میشه. این سالاد یه سالاد سالم و مغذیه که با سبزیجات خام و آبلیمو تهیه میشه، کربوهیدارت کمی داره و برای افراد وگان یه سالاد عالی به حساب میاد.
  • طرز تهیه دوم، سالاد بادم زمینی و خیاره که خیلی سریع آماده میشه؛ زمانی که واسه آماده کردنش نیازه نهایت 15 دقیقه است. این سالاد بهترین گزینه واسه زمانیه که آخر شبه و شما روز خسته کننده‌ای رو گذروندید و به غذایی احتیاج دارید که سالم و مقوی باشه و سیرتون کنه و در عین حال سنگین نباشه که بتونید راحت بخوابید.
  • طرز تهیه سوم،‌ سالاد بادام زمینی و کینواست که یه وعده عالی برای ورزشکاران حرفه‌ای و افرادیه که رژیم لاغری دارند، یا افراد گیاه‌خوار و کلا هر کسی که می‌خواد تنوعی توی رژیم غذایش ایجاد کنه.

ازتون دعوت می‌کنیم تا پایان این مطلب همراه واجارو باشید.

توجه: مواد لازم تمام سالاد‌ها برای ۴ نفر در نظر گرفته شده.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادام زمینی به سبک هندی

  • بادام زمینی خام پوست کنده : 1 پیمانه
  • خیار نگینی خرد شده: 1 پیمانه ( 2 عدد خیار کوچک)
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده: 1 عدد متوسط
  • نعناع ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • برگ گشنیز ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • بادام زمینی بو داده : برای تزیین

توجه: پیمانه اندازه گیری استفاده شده [1 پیمانه = 250 میلی لیتر]

طرز تهیه سالاد بادام زمینی به سبک هندی

مرحله اول: پختن بادام زمینی

ابتدا باید بادام زمینی خام رو بجوشونیم. تقریبا 30 دقیقه زمان لازمه تا بادام زمینی نرم بشه و بپزه. بادام زمینی رو به همراه یک لیوان و نصفی آب روی حرارت قرار می‌دیم تا بپزه. دقت کنید که نباید خیلی نرم بشه.

مرحله دوم: مخلوط کردن سبزیجات و ادویه‌ها

زمانی که بادام زمینی‌ها دارند پخته میشن ما می‌ریم سراغ بقیه مواد. خیار، گوجه فرنگی،‌ نعناع، ‌گشنیز، آبلیمو ، فلفل قرمز و نمک رو تو ظرف مناسب با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم: مخلوط کردن بادام زمین با بقیه مواد

بعد از اینکه بادام زمینی ها نرم شدند اجازه می‌دیم تا یه مقداری خنک بشن، بعد با بقیه مواد مخلوط‌شون می‌کنیم. سالاد رو به مدت 30 دقیقه تو یخچال قرار می‌دیم و بعد از ۳۰ دقیقه آماده نوش جان کردنه.

سالاد بادام زمینی به سبک هندی

مواد لازم برای تهیه سالاد بادام زمینی و خیار

  • روغن بادام زمینی: 2 قاشق چایی خوری
  • بادام زمینی خام: 1 پیمانه
  • حبه سیر (ریز شده): 2 عدد
  • خیار : 500 گرم
  • فلفل قرمز شیرین خرد شده: نصف پیمانه
  • گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
  • جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  • اسفناج بچه خرد شده: 2 پیمانه
  • سرکه برنج: 2 قاشق غذا خوری
  • عسل: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
  • نمک: نصف قاشق چایی خوری

طرز تهیه سالاد بادام زمینی و خیار

مرحله اول: تفت دادن بادام و سیر

یه ماهیتابه رو روی حرارت متوسط رو به پایین مقداری گرم می‌کنیم. بعد روغن بادام زمینی و بادام زمینی خام رو توش می‌ریزیم و تفت می‌دیم تا بادام زمینی‌ها کمی برشته بشن، بعد سیرخرد شده رو بهش اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگه تفت می‌دیم و بعد از روی حرارت برش می‌داریم و می‌ذاریم کنار تا خنک بشه.

توی این مرحله دقت کنید که باید مداوم ماهیتابه رو تکون بدید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد سالاد

در این مرحله اول خیارها رو یا به صورت دایره‌ای یا نیم دایره‌ای برش می‌زنیم. یک کاسه بزرگ بر می‌داریم و فلفل خرد شده، گشنیز، جعفری، اسفناج و خیارهای خرد شده رو می‌ریزیم داخلش. بعد از اینکه بادام زمینی خنک شد، بادام زمینی رو هم به مواد اضافه می‌کنیم. در آخر عسل، فلفل سیاه، نمک و سرکه برنج رو اضافه می‌کنیم و هم ‌می‌زنیم تا خوب ترکیب بشن.

بعد از اینکه مواد به خورد هم رفتن سالاد ما آماده نوش جان کردنه.

سالاد بادام زمینی و خیار

مواد لازم برای تهیه سالاد بادام زمینی و کینوا

  • کینوا: 1 پیمانه
  • آب: یک پیمانه و نیم
  • کلم بنفش رنده شده: دو پیمانه
  • هویج رنده شده: یک پیمانه
  • نخود برفی: یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
  • پیاز خلال شده: نصف پیمانه
  • بادام زمینی بوداده و نمکی خرد شده: از نصف پیمانه کمتر( برای تزئین)
  • مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
  • کره بادام زمینی: 4 قاشق غذا خوری
  • سس سویا: 3 قاشق غذا خوری
  • عسل: 1 قاشق غذا خوری
  • سرکه برنج: 1 قاشق غذا خوری
  • روغن کنجد: 1 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز خرد شده: یک عدد

طرز تهیه سالاد بادام زمینی و کینوا

مرحله اول: پختن کینوا

برای شروع کینوا رو توی آبکش ریز خوب می‌شوریم. بعد تو یک قابلمه متوسط، کینوا شسته شده و یک پیمانه و نیم آب رو می‌ریزیم و می‌ذاریم روی حرارت تا آب جوش بیاد. زمانی که آب جوش اومد حرارت رو کم می کنیم تا کینوا به آرامی بجوشه و آب تبخیر بشه. بعد از اینکه آب تبخیر شد قابلمه رو از روی حرارت برمی‌داریم و بعد درب قابلمه رو می‌ذاریم و به مدت 5 دقیقه به کینوا اجازه می‌دیم توی همون حرارتی که قابلمه هنوز تو خودش داره بمونه.

بعد از 5 دقیقه درب قابلمه رو باز می‌کنیم تا کینوا خنک بشه.

مرحله دوم: آماده کردن سس سالاد

در زمانی که کینوا رو کنار گذاشتیم تا خنک بشه می‌ریم سراغ آماده کردن سس.

برای شروع در یک ظرف مناسب کره بادام زمینی و سس سویا رو خوب با هم ترکیب می‌کنیم. بعد از اینکه با هم مخلوط شدند عسل، روغن کنجد، زنجبیل،‌ فلفل قرمز،‌ سرکه برنج و آب لیمو رو به کره بادام زمینی و سس سویا اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

اگه سستون خیلی غلیظ شد و به صورتی بود که نمیشد به سالاد اضافه‌ش کرد می‌تونید برای رقیق شدنش از آب استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب کردن سالاد و سس

توی یه کاسه بزرگ، کینوا پخته شده رو با کلم خرد شده، هویج، گشنیز، نخود برفی و پیاز به خوبی مخلوط می‌کنیم. بعد سس بادام زمینی رو بهش اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا مواد سالاد و سس به خورد هم برن. سالاد رو تست می‌کنیم اگر نیاز بود نمک اضافه می‌کنیم در انتها بادام زمینی رو اضافه می‌کنیم و برای بار آخر هم بزنید. روی سالاد رو هم می‌تونیم با بادام زمینی بو داده شده تزیین کنیم.

سالاد بادام زمینی با کینوا

این سالاد رو حدود 4 روز میشه توی ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کرد. اگر دوست ندارید که بادام زمینی‌ها حالت خیس پیدا کنند می‌تونید بادام زمینی رو دقیقا قبل از سرو به مواد دیگه اضافه کنید.

خب این هم از طرز تهیه سالاد بادام زمینی، همونطور که دیدن طرز تهیه این ۳ نوع سالاد خیلی آسون بود. اما قبول که داریم که تهیه کردن مواد لازم این سالاد‌ها ممکنه کمی سخت باشه. ما سعی کردیم رسپی اصلی این سالاد‌ها رو بهتون آموزش بدیم، اما اگه خودتون‌ خواستید تو مواد اولیه‌ش دست ببرید و یه چیزایی رو جای‌گزین کنید (نترسید شاید یه غذای جدید هم اختراع کردید).

برای تهیه مواد اولیه این سالاد‌ها ما می‌تونیم تو خرید بادام زمینی درجه یک و خوشمزه کمک‌تون کنیم، چون ما تو واجارو بهترین محصولات کشاورزی رو مستقیما از کشاورز به دست شما می‌رسونیم و از این بابت می‌تونیم بهتون اطمینان بدیم که بهترین بادام زمینی‌ها رو براتون‌ ارسال می‌کنیم.

31
نظرات شما

*
*

    9164427587 24 فروردین 1401 پاسخ

    عالی

    جواد 24 فروردین 1401 پاسخ

    عالیه

    9305362913 24 فروردین 1401 پاسخ

    عالیی

    9218818404 24 فروردین 1401 پاسخ

    غذای خوب و خوشمزه

    9026790763 24 فروردین 1401 پاسخ

    بسیار خوشمزه

    9378793976 24 فروردین 1401 پاسخ

    عجب ترکیب خوشمزه ای ارزش امتحان داره

    9147153158 24 فروردین 1401 پاسخ

    سالم و مقوی عالیه

    9028930906 24 فروردین 1401 پاسخ

    عالیه

    9028294953 24 فروردین 1401 پاسخ

    خیلی خوب و عالی. تشکر

    محدثه 24 فروردین 1401 پاسخ

    بادوم زمینی یه محصول خوشمزه هست که مشتقاتش هم دوست داشتنیه ممنون از این طرز تهیه سالاد

    9214216960 24 فروردین 1401 پاسخ

    سالاد جدیدی بود

    9145243538 24 فروردین 1401 پاسخ

    خوب بود

    9368747739 24 فروردین 1401 پاسخ

    با این توضیحات حتما که خوشمزه هستش

    9210408739 25 فروردین 1401 پاسخ

    عالی و خوشمزه ممنون از اینکه خوب و کامل توضیح دادین

    9149066809 25 فروردین 1401 پاسخ

    خوب طرز درست کردنش رو توضیح دادین ممنون

    9923923488 25 فروردین 1401 پاسخ

    واقعاً از شما ممنونم کارمارو راحت کردین ودیگه نمیخواد بریم تو اینترنت سرچ کنیم و دنبال غذا بگردیم
    ممنون از شما

    9109203107 25 فروردین 1401 پاسخ

    خیلی روان و عالی توضیح داده سپاس از واجارو

    9365851833 25 فروردین 1401 پاسخ

    مطالب مفید کامل

    9906525261 25 فروردین 1401 پاسخ

    خوبه عالی هست

    9028850813 25 فروردین 1401 پاسخ

    دستورهای جالبی بود

    9385565023 25 فروردین 1401 پاسخ

    بسیار خوشمزه و مقوی
    خوراکی مفید برای سلامتی بدن

    9354608764 25 فروردین 1401 پاسخ

    چه باحاله

    سعیده 25 فروردین 1401 پاسخ

    خیلی دستور جالب و کاربردی بود

    9103738657 25 فروردین 1401 پاسخ

    دستور های جالب قشنگی بود مفید بود

    9908071377 25 فروردین 1401 پاسخ

    به به چقدرر عالی

    9054067961 26 فروردین 1401 پاسخ

    ممنونم از مقاله های مفید و پرکار بردتون

    9908540134 26 فروردین 1401 پاسخ

    بسیار خوشمزه و مقاله عالی بود

    9305669318 26 فروردین 1401 پاسخ

    واقعاً دستور عالی هستش
    و سالاد خوشمزه

    9109743309 26 فروردین 1401 پاسخ

    خیلی خوبه بهترین سالاده
    باتشکر

    9386137988 27 فروردین 1401 پاسخ

    خیلی خوب بود

    محمد حسین بیات 28 فروردین 1401 پاسخ

    خیلی خوب بود

×