قطعاً انتخاب یه دسر خوب میتونه لذت وعدههای غذایی و همینطور مهمونیهاتون رو دو چندان کنه. مافین سیب با عسل یکی از خوارکی های خوشمزه با عسل جزو اون انتخاب های خوب به شمار میاد. استفاده از عسل به جای شکر در انواع کیک و شیرینی علاوه بر خوشمزهتر کردنشون باعث سالمتر شدن و افزایش ارزش غذایی اونها هم میشه.
از ارزش غذایی عسل و خواص اون هرچقدر بگیم باز کم گفتیم، اگه میخواید دقیقا بدونید که عسل چه خواص و فوایدی برای شما داره میتونید مقاله خواص عسل رو توی دانشنامه واجارو مطالعه کنید. ما توی این دانشنامه علاوه بر عسل خواص محصولات دیگه رو هم بررسی کردیم که خوندنشون خالی از لطف نیست.
اما بریم سراغ مافین خوشمزهمون. برای پخت کیک و شیرینی معمولاً از آرد قنادی استفاده میشه، ولی توی طرز تهیه مافین سیب با عسل میتونید به جای آرد قنادی از آرد جو استفاده کنید که خاصیتش هم بیشتره.
آماده کردن این دسر خوشمزه نیاز به همزن برقی و حتی جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده هم نداره، پس به راحتی و بدون نیاز به داشتن تجهیزات خاصی میتونید این دسر فوقالعاده رو تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید.
توی این آموزش ما از دارچین به عنوان طعم دهنده دسر استفاده میکنیم که در کنار سیب واقعاً طعم بینظیری رو به مافین میده.
این مافین خوشمزه بین ۳۵ الی ۴۵ دقیقه تهیه و پخته میشه و آماده سازیش به طور کلی سه مرحله داره.
مرحله اول؛ ترکیب کردن مواد خشک با هم، مرحله دوم؛ ترکیب مواد تر با هم و در نهایت ترکیب این دو با هم.
این دسر تو فر آماده میشه ولی اگر به فر دسترسی ندارین ما در انتهای این مطلب توضیح دادیم که چطور میشه این شیرینی خوشمزه رو روی گاز درست کرد.
سیبها رو با چاقو به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم. میتونید اونها رو به شکل خلالهای نازک هم برش بزنید.
سیبها رو با نصف قاشق غذاخوری دارچین مخلوط میکنیم تا به خوبی طعمدار بشن.
آرد و بیکینگ پودر و یک قاشق غذاخوری دارچین رو با هم ترکیب میکنیم.
شیر، عسل و کره رو توی یه ظرف مناسب میریزیم و به خوبی هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
تخم مرغها رو در ظرفی جدا میشکونیم و به خوبی هم میزنیم به طوری که به یک مایع کرمی رنگ کش دار برسیم.
تخم مرغهای همزده رو با شیر و عسل و کره ترکیب میکنیم و هم میزنیم.
حالا مواد خشک رو الک میکنیم و داخل مواد تر میریزیم و هم میزنیم.
سیب ها رو به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. دقت کنید هم زدن در این مرحله باید به شکلی باشه که فقط سیب با مواد ترکیب بشه و نیازی به زیاد همزدن نیست.
قالب مافین رو چرب میکنیم و مواد رو به آرامی توش میریزیم. سطح مواد رو با قاشق صاف میکنیم و داخل فر ۱۸۰ درجه (یا ۳۵۰ درجه فارنهایت) که از قبل گرم کردیم به مدت بیست دقیقه قرار میدیم. بعد از بیست دقیقه با چنگال پخت مافینها رو چک میکنیم، اگر مواد به چنگال چسبید نیاز به پخت بیشتر داره اگر هم که نچسبید آماده نوش جان کردنه.
برای درست کردن مافین سیب و عسل روی گاز، نیاز به یک زیر قابلمهایی فلزی و یک قابلمه بزرگتر از قالب شیرینیمون داریم. زیر قابلمهای رو درون قابلمه مورد نظر قرار میدیم، بعد قابلمه رو به همراه شعله پخشکن روی حرارت میذاریم. اجازه میدیم قابلمه یه مقداری گرم بشه.
بعد از اینکه گرم شد قالب حاوی مواد کیک رو درون قابلمه و روی زیر قابلمهایی میذاریم و درب قابلمه رو هم میبندیم. دقت کنید اگر در قابلمه شما به خوبی جفت نمیشه حتما از دم کنی استفاده کنید. در این حالت باید شعله گاز روی حالت ملایم باشه.
نکاتی که باید در تهیه غذا به آن توجه کنید.
این هم طرز تهیه مافین سیب و عسل که با سادهترین مواد اولیه تو خونه میتونید درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید. از این مافین میتونید هم برای صبحانه استفاده کنید و هم برای پذیرایی از مهمونهاتون با یه چای خوش طعم.
عسل یه ماده غذایی فوقالعاده با خواص خیلی خیلی زیاده که لازمه حتما اونو به رژیم غذاییتون اضافه کنید. اما عسل هم مثل خیلی از چیزهای دیگه مصنوعی و طبیعی و خوب و بد داره. راستش تشخیص عسل طبیعی گاهی خیلی سخت میشه چون بهترین و اصلیترین روش تشخیص عسل طبیعی با استفاده از آزمایشه. اما نیاز نیست نگران چیزی باشید ما از قبل این کارو انجام دادیم و بهتون اطمینان میدیم که با خرید عسل از واجارو یه عسل طبیعی خوشطعم و سالم به دستتون میرسه.
من امتحانش کردم مطابق این دستور، عالی بود پیشنهاد میکنم به همه دوستانی که مثل من خیلی سیب دوست ندارن
نوش جان
خیلی عالی بود