طرز تهیه مافین سیب با عسل

قطعاً انتخاب یه دسر خوب میتونه لذت وعدههای غذایی و همینطور مهمونیهاتون رو دو چندان کنه. مافین سیب با عسل یکی از خوارکی های خوشمزه با عسل جزو اون انتخاب های خوب به شمار میاد. استفاده از عسل به جای شکر در انواع کیک و شیرینی علاوه بر خوشمزهتر کردنشون باعث سالمتر شدن و افزایش ارزش غذایی اونها هم میشه.
از ارزش غذایی عسل و خواص اون هرچقدر بگیم باز کم گفتیم، اگه میخواید دقیقا بدونید که عسل چه خواص و فوایدی برای شما داره میتونید مقاله خواص عسل رو توی دانشنامه واجارو مطالعه کنید. ما توی این دانشنامه علاوه بر عسل خواص محصولات دیگه رو هم بررسی کردیم که خوندنشون خالی از لطف نیست.
اما بریم سراغ مافین خوشمزهمون. برای پخت کیک و شیرینی معمولاً از آرد قنادی استفاده میشه، ولی توی طرز تهیه مافین سیب با عسل میتونید به جای آرد قنادی از آرد جو استفاده کنید که خاصیتش هم بیشتره.
آماده کردن این دسر خوشمزه نیاز به همزن برقی و حتی جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده هم نداره، پس به راحتی و بدون نیاز به داشتن تجهیزات خاصی میتونید این دسر فوقالعاده رو تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید.
توی این آموزش ما از دارچین به عنوان طعم دهنده دسر استفاده میکنیم که در کنار سیب واقعاً طعم بینظیری رو به مافین میده.
این مافین خوشمزه بین ۳۵ الی ۴۵ دقیقه تهیه و پخته میشه و آماده سازیش به طور کلی سه مرحله داره.
مرحله اول؛ ترکیب کردن مواد خشک با هم، مرحله دوم؛ ترکیب مواد تر با هم و در نهایت ترکیب این دو با هم.
این دسر تو فر آماده میشه ولی اگر به فر دسترسی ندارین ما در انتهای این مطلب توضیح دادیم که چطور میشه این شیرینی خوشمزه رو روی گاز درست کرد.
مواد لازم برای تهیه مافین سیب با عسل
- آرد قنادی یا آرد جو: دو لیوان دستهدار فرانسوی (300 گرم)
- شیر: یک چهارم لیوان دستهدار فرانسوی (50 گرم)
- کره ذوب شده: ۳/۲ لیوان دستهدار فرانسوی (130 گرم)
- تخم مرغ: دو عدد
- عسل: 8 قاشق غذاخوری (200 گرم)
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- دارچین: یک و نیم قاشق غذاخوری (سلیقه ایی)
- سیب: دو عدد متوسط
طرز تهیه مافین سیب با عسل
مرحله اول: آماده کردن سیب
سیبها رو با چاقو به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم. میتونید اونها رو به شکل خلالهای نازک هم برش بزنید.
سیبها رو با نصف قاشق غذاخوری دارچین مخلوط میکنیم تا به خوبی طعمدار بشن.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد خشک
آرد و بیکینگ پودر و یک قاشق غذاخوری دارچین رو با هم ترکیب میکنیم.
مرحله سوم: مخلوط کردن شیر، کره و عسل
شیر، عسل و کره رو توی یه ظرف مناسب میریزیم و به خوبی هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
مرحله چهارم: آماده کردن تخم مرغ
تخم مرغها رو در ظرفی جدا میشکونیم و به خوبی هم میزنیم به طوری که به یک مایع کرمی رنگ کش دار برسیم.
مرحله پنجم: اضافه کردن تخم مرغ به مواد تر
تخم مرغهای همزده رو با شیر و عسل و کره ترکیب میکنیم و هم میزنیم.
مرحله ششم: مخلوط کردن مواد خشک با مواد تر
حالا مواد خشک رو الک میکنیم و داخل مواد تر میریزیم و هم میزنیم.
مرحله هفتم: اضافه کردن سیب به مواد
سیب ها رو به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. دقت کنید هم زدن در این مرحله باید به شکلی باشه که فقط سیب با مواد ترکیب بشه و نیازی به زیاد همزدن نیست.
مرحله هشتم: قرار دادن در فر
قالب مافین رو چرب میکنیم و مواد رو به آرامی توش میریزیم. سطح مواد رو با قاشق صاف میکنیم و داخل فر 180 درجه (یا ۳۵۰ درجه فارنهایت) که از قبل گرم کردیم به مدت بیست دقیقه قرار میدیم. بعد از بیست دقیقه با چنگال پخت مافینها رو چک میکنیم، اگر مواد به چنگال چسبید نیاز به پخت بیشتر داره اگر هم که نچسبید آماده نوش جان کردنه.
پختن مافین سیب با عسل با قابلمه روی گاز
برای درست کردن مافین سیب و عسل روی گاز، نیاز به یک زیر قابلمهایی فلزی و یک قابلمه بزرگتر از قالب شیرینیمون داریم. زیر قابلمهای رو درون قابلمه مورد نظر قرار میدیم، بعد قابلمه رو به همراه شعله پخشکن روی حرارت میذاریم. اجازه میدیم قابلمه یه مقداری گرم بشه.
بعد از اینکه گرم شد قالب حاوی مواد کیک رو درون قابلمه و روی زیر قابلمهایی میذاریم و درب قابلمه رو هم میبندیم. دقت کنید اگر در قابلمه شما به خوبی جفت نمیشه حتما از دم کنی استفاده کنید. در این حالت باید شعله گاز روی حالت ملایم باشه.
نکاتی که باید در تهیه غذا به آن توجه کنید.
- برای درست کردن مافین بهتره که شیر رو قبل از شروع آشپزی از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه و بعد با مواد دیگه ترکیبش کنید.
- اگر میخواید سر مافینهاتون به شکل گنبدی و شبیه به مافینهایی که از شیرینی فروشیها میخرید در بیاد کافیه که موقع پختنش اول دمای فر رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم کنید و مافینها رو به مدت ۶ دقیقه توی این دما بپزید و بعد دمای فر رو به ۱۸۰ درجه کاهش بدین و به مدت ۱۲ دقیقه دیگه بهش زمان بدین. این کار باعث میشه تا بیکینگ پودر فعال بشه و سر مافین پف کنه.
- برای پف بیشتر، میتونید جوش شیرین رو به اندازه نصف قاشق چایخوری به مواد اضافه کنید.
- دقت کنید که نباید اجازه بدین مافینها بیشتر از حدی که لازمه بپزند و اونها رو بعد از پخته شدن و خاموش کردن فر بلافاصله از فر خارج کنید تا گرمای باقی مونده تو فر باعث بیشتر پخته شدن اونها نشه.
- توی این مدل از مافین علاوه بر سیب از میوههای خرد شده دیگه مثل به هم میشه استفاده کرد.
- میتونید موقع سرو مافین اونا رو با عسل تزیین کنید.
این هم طرز تهیه مافین سیب و عسل که با سادهترین مواد اولیه تو خونه میتونید درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید. از این مافین میتونید هم برای صبحانه استفاده کنید و هم برای پذیرایی از مهمونهاتون با یه چای خوش طعم.
عسل یه ماده غذایی فوقالعاده با خواص خیلی خیلی زیاده که لازمه حتما اونو به رژیم غذاییتون اضافه کنید. اما عسل هم مثل خیلی از چیزهای دیگه مصنوعی و طبیعی و خوب و بد داره. راستش تشخیص عسل طبیعی گاهی خیلی سخت میشه چون بهترین و اصلیترین روش تشخیص عسل طبیعی با استفاده از آزمایشه. اما نیاز نیست نگران چیزی باشید ما از قبل این کارو انجام دادیم و بهتون اطمینان میدیم که با خرید عسل از واجارو یه عسل طبیعی خوشطعم و سالم به دستتون میرسه.
خیلی عالی بود
من امتحانش کردم مطابق این دستور، عالی بود پیشنهاد میکنم به همه دوستانی که مثل من خیلی سیب دوست ندارن
نوش جان