خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی غذاییه که از خمیر کاری قرمز تهیه میشه. توی این خوراک، خمیر کاری قرمز در شیر نارگیل به همراه مواد معطر و ادویهها پخته میشه و معمولاً با برنج و سبزیجات سرو میشه. این خوراک تایلندی یکی دیگه از خوارکی های خوشمزه با بادام زمینی بحساب میاد که ما قصد داریم امروز طرز تهیهش رو به شما آموزش بدیم. جالبه بدونید که دستور غذاهای تایلندی اغلب شامل بادام زمینی نیستند و بیشتر غذاهای این کشور حاوی حبوباته، دلیلش هم اینکه از غذاهای مالزیایی، اندونزیایی و هندی تاثیر گرفتن.
حتما الان براتون سوال پیش اومده که خمیر کاری قرمز چیه؟ دقت کنید که منظور از کاری توی این غذا ادویه کاری مرسوم که ما تو ایران تو غذاهامون استفاده میکنیم نیست. کاری تایلندی، مادهایه که حالت خمیری داره و از ترکیب مواد غذایی مختلف درست میشه و با توجه به مواد غذایی که توش به کار میره انواع متفاوتی داره. در کل پنج مدل کاری تایلندی وجود داره که شامل کاری تایلندی قرمز، کاری تایلندی سبز، کاری تایلندی زرد، کاری تایلندی پاناگ و کاری تایلندی ماسامان میشه.
اینکه هر کدوم از این کاریها از چه موادی درست شدند رو نمیتونیم اینجا توضیح بدیم چون هدف ما آموزش طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینیه و پرداختن به موارد دیگه، مطلب رو بیش از اندازه طولانی میکنه. نکتهای که به این آموزش مربوطه اینه که کاری پاناگ در واقع همون کاری قرمزه که بهش بادام زمینی آسیاب شده اضافه میکنند.
حالا اینکه کاری قرمز تایلندی چه جوری درست میشه و اینکه بادام زمینی رو چه جوری و با چه مواد غذایی دیگهای باید به کاری قرمز تایلندی اضافه کرد، اصل مطلب این آموزشه. اگه دوست دارید، درست و اصولی یاد بگیرید که چه جوری این غذای تایلندی مقوی و خوشمزه رو درست کنید در ادامه با واجارو همراه باشید.
ما توی این مطلب طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی برای ۴ نفر رو آوردیم. همچنین این دستور پخت بدون پروتئین حیوانیه. شما اگه دوست داشته باشید میتونید با توجه به تعداد نفرات مورد نظرتون بهش تیکههای مرغ اضافه کنید. مثلا برای ۴ نفر دو تا سینه مرغ کفایت میکنه.
برای درست کردن خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی، یکی از اصلی ترین مواد بعد از بادام زمینی، خمیر کاری قرمزه. واجارو توی این مطلب، آموزش خمیر کاری تایلندی قرمز رو هم آورده تا شما برای درست کردن این غذای مقوی، سرگردون نشید.
برای درست کردن خمیر کاری قرمز شما به جز مواد اولیه که در ادامه خدمتتون عرض میکنیم به مخلوطکن هم احتیاج دارید.
همه مواد رو در غذاساز یا مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر کاری قرمز تایلندی حسابی عطرش در بیاد. اگر خیلی غلیظ بود، کمی شیر نارگیل دیگر اضافه کنید تا به بهتر مخلوط شدن مواد کمک کنه.
بعد مواد به دست اومده رو کمتر از دو دقیقه با مقدار کمی روغن روی حرارت قرار بدید. خمیر کاری شما آماده است. میتونید به مدت ۶ ماه در فیریزر نگهش دارید. حالا که خمیر کاریمون رو آماده کردیم وقتشه بریم سراغ درست کردن خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی.
روغن نارگیل رو توی یه قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، رو به بالا گرم میکنیم. بعد پیاز، زنجبیل و سیر رو اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه تفت میدیم تا پیاز نرم بشه. بعد از اینکه پیاز نرم شد، خمیر کاری قرمز رو اضافه میکنیم و حدود ۲ دقیقه تفت میدیم.
سس سویا، شیر نارگیل، آب و کره بادام زمینی را به قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد به خورد هم برن و سس سویا و کره بادام زمینی کاملا باهم ترکیب بشن. سیب زمینی شیرین و هویج رو اضافه میکنیم و حرارت رو زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم میکنیم تا سیب زمینی شیرین تقریباً نرم بشه ( حدودا ده دقیقه زمان میبره تا سیب زمینیهای شیرین نرم بشن).
فلفل قرمز و کلم پیچ رو به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود ۳ دقیقه بپزند تا نرم بشن. توی این مرحله باید غذا رو تست کنیم و اگه نیاز بود بهش نمک اضافه کنیم.
روی خوراک رو با بادام زمینی خرد شده و مقداری گشنیز تزیین میکنیم و بعد آماده نوش جان کردنه.
این هم یه غذای خوشمزه دیگه با بادام زمینی اون هم از نوع تایلندی. خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی رو باید با بادام زمینی تازه آسیاب شده درست کرد تا اون طعم آجیلی که از این خوراک انتظار میره رو موقع نوش جان کردنش احساس کنید. پیدا کردن بادام زمینی باکیفیت و درجه یک ممکنه گاهی سخت باشه اما شما میتونید بدون نگرانی بادام زمینی تازه، درجه یک و باکیفیت رو از واجارو خریداری کنید. خرید بادام زمینی از واجارو میتونه سادهترین و مطمئن روش تهیه این آجیل خوشمزه باشه.
زیبا
خوبه
عالللل
خیلی ممنون مقاله فوق العاده ای هستش
بسیار عالی و مفید
از شما ممنونم که چنین مقاله های مفیدی رو در اختیار ما میگذارید
دستور خیلی عالی بود
و ممنون از زحمات فراوان شما
عالی
خیلی خوب بود مثل همیشه
خوراکی جالب و خوشمزه.
حتما ارزش امتحان کردن را دارد.
دستور جدیدی بود ممنون
کاربردی
خوب بود استفاده میکنم
خوب وعالی
جالب بود برام حتما امتحانش میکنم
خوب و خوشمزه عالی بود
حتما امتحانش میکنم
خیلی خوب و خوشمزه به نظر میرسه حتما باید امتحان کنم
انگاری خوشمزه به نظر میاد
حتما امتحان کنین دوستان، من که خیلی دوستش دارم
عالی و مفید ممنونم
عالی و بسیار متنوع
آموزنده و مفید
عالیه خوبه
عالی خیلی دوست دارم امتحان کنم
آموزنده مفید
بسیار عالی
دستور خوب و جالبی بود
خیلی عالی بود البته من غذای تایلندی زیاد دوست ندارن
به نظرم باید خوشمزه باشه
غذای خوبی به نظرمیاد. بادام زمینی و سبزیجات داره خوبه
خیلی خوب و آموزنده بود
اولین بار بود ک استفاده از بادام زمینی در غذا رو خوندم عالی بود
عالی خیلی چیز ها یاد گرفتم
بهترین غذایی هست ک دیدم
به نظر خوشمزه میاد
عالی
کاربردی بود