23 فروردین

طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی

خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی غذاییه که از خمیر کاری قرمز تهیه میشه. توی این خوراک، خمیر کاری قرمز در شیر نارگیل به همراه مواد معطر و ادویه‌ها پخته میشه و معمولاً با برنج و سبزیجات سرو میشه. این خوراک تایلندی یکی دیگه از خوارکی های خوشمزه با بادام زمینی بحساب میاد که ما قصد داریم امروز طرز تهیه‌‌ش رو به شما آموزش بدیم. جالبه بدونید که دستور غذاهای تایلندی اغلب شامل بادام زمینی نیستند و بیشتر غذاهای این کشور حاوی حبوباته، دلیلش هم اینکه از غذاهای مالزیایی، اندونزیایی و هندی تاثیر گرفتن.

خوارکی های خوشمزه با بادام زمینی

حتما الان براتون سوال پیش اومده که خمیر کاری قرمز چیه؟ دقت کنید که منظور از کاری توی این غذا ادویه کاری مرسوم که ما تو ایران تو غذاهامون استفاده می‌کنیم نیست. کاری تایلندی، ماده‌ایه که حالت خمیری داره و از ترکیب مواد غذایی مختلف درست میشه و با توجه به مواد غذایی که توش به کار میره انواع متفاوتی داره. در کل پنج مدل کاری تایلندی وجود داره که شامل کاری تایلندی قرمز، کاری تایلندی سبز، کاری تایلندی زرد، کاری تایلندی پاناگ و کاری تایلندی ماسامان میشه.

خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی

اینکه هر کدوم از این کاری‌ها از چه موادی درست شدند رو نمی‌تونیم اینجا توضیح بدیم چون هدف ما آموزش طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینیه و پرداختن به موارد دیگه، مطلب رو بیش از اندازه طولانی می‌کنه. نکته‌ای که به این آموزش مربوطه اینه که کاری پاناگ در واقع همون کاری قرمزه که بهش بادام زمینی آسیاب شده اضافه می‌کنند.

حالا اینکه کاری قرمز تایلندی چه جوری درست میشه و اینکه بادام زمینی رو چه جوری و با چه مواد غذایی دیگه‌ای باید به کاری قرمز تایلندی اضافه کرد، اصل مطلب این آموزشه. اگه دوست دارید، درست و اصولی یاد بگیرید که چه جوری این غذای تایلندی مقوی و خوشمزه رو درست کنید در ادامه با واجارو همراه باشید.

ما توی این مطلب طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی برای ۴ نفر رو آوردیم. همچنین این دستور پخت بدون پروتئین حیوانیه. شما اگه دوست داشته باشید می‌تونید با توجه به تعداد نفرات مورد نظرتون بهش تیکه‌های مرغ اضافه کنید. مثلا برای ۴ نفر دو تا سینه مرغ کفایت میکنه.

برای درست کردن خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی، یکی از اصلی ترین مواد بعد از بادام زمینی، خمیر کاری قرمزه. واجارو توی این مطلب، آموزش خمیر کاری تایلندی قرمز رو هم آورده تا شما برای درست کردن این غذای مقوی، سرگردون نشید.

طرز تهیه خمیر کاری قرمز تایلندی

برای درست کردن خمیر کاری قرمز شما به جز مواد اولیه که در ادامه خدمتتون عرض می‌کنیم به مخلوط‌کن هم احتیاج دارید.

مواد لازم برای تهیه خمیر کاری قرمز تایلندی

  • موسیر خرد شده: ۱ عدد
  • رب لیموترش: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز : ۱ الی ۲ عدد (بسته به میزان تندی مورد علاقه شما)
  • سیر: ۴ حبه
  • زنجبیل: ۱ تکه به اندازه انگشت شست (پوست کنده و برش داده شده)
  • سس کچاپ گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری (به اضافه نمک برای طعم دادن)
  • آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ الی ۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر نارگیل: ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری (برای قوام دلخواه)
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زیره آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گشنیز آسیاب شده: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید آسیاب شده: یک چهارم قاشق چای‌خوری

روش درست کردن خمیر کاری قرمز تایلندی

همه مواد رو در غذاساز یا مخلوط کن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر کاری قرمز تایلندی حسابی عطرش در بیاد. اگر خیلی غلیظ بود، کمی شیر نارگیل دیگر اضافه کنید تا به بهتر مخلوط شدن مواد کمک کنه.

طرز تهیه خمیر کاری قرمز تایلندی

بعد مواد به دست اومده رو کمتر از دو دقیقه با مقدار کمی روغن روی حرارت قرار بدید. خمیر کاری شما آماده است. می‌تونید به مدت ۶ ماه در فیریزر نگهش دارید. حالا که خمیر کاری‌مون رو آماده کردیم وقتشه بریم سراغ درست کردن خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی.

طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی

  • روغن نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: ۱ عدد (ریز خرد شده)
  • زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
  • سیر: ۴ حبه (ریز خرد شده)
  • خمیر کاری قرمز تایلندی: ۲الی۳ قاشق غذاخوری (بسته به میزان تندی مورد علاقه شما)
  • سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل: ۳۰۰ میلی لیتر
  • آب: یک و نیم پیمانه
  • کره بادام زمینی طبیعی: ¼ فنجان (یک چهارم)
  • سیب زمینی شیرین کوچک: ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
  • هویج متوسط: ۲ عدد (خرد شده)
  • فلفل قرمز: ۱ عدد (خرد شده)
  • کلم پیچ: ۲ فنجان (خرد شده)
  • نمک دریا: به میزان لازم
  • برای سرو: بادام زمینی خرد شده و گشنیز خرد شده

مرحله اول: تفت دادن خمیر کاری قرمز،‌ پیاز، زنجبیل و سیر

روغن نارگیل رو توی یه قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، رو به بالا گرم می‌کنیم. بعد پیاز، زنجبیل و سیر رو اضافه می‌کنیم و حدود ۳ دقیقه تفت می‌دیم تا پیاز نرم بشه. بعد از اینکه پیاز نرم شد،‌ خمیر کاری قرمز رو اضافه می‌کنیم و حدود ۲ دقیقه تفت می‌دیم.

مرحله دوم: اضافه کردن کره بادام زمینی

سس سویا، شیر نارگیل، آب و کره بادام زمینی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد به خورد هم برن و سس سویا و کره بادام زمینی کاملا باهم ترکیب بشن. سیب زمینی شیرین و هویج رو اضافه می‌کنیم و حرارت رو زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم می‌کنیم تا سیب زمینی شیرین تقریباً نرم بشه ( حدودا ده دقیقه زمان میبره تا سیب زمینی‌های شیرین نرم بشن).

مرحله سوم: اضافه کردن فلفل قرمز

فلفل قرمز و کلم پیچ رو به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دیم حدود ۳ دقیقه بپزند تا نرم بشن. توی این مرحله باید غذا رو تست کنیم و اگه نیاز بود بهش نمک اضافه کنیم.

مرحله چهارم: سرو

روی خوراک رو با بادام زمینی خرد شده و مقداری گشنیز تزیین می‌کنیم و بعد آماده نوش جان کردنه.

طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی

این هم یه غذای خوشمزه دیگه با بادام زمینی اون هم از نوع تایلندی. خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی رو باید با بادام زمینی تازه آسیاب شده درست کرد تا اون طعم آجیلی که از این خوراک انتظار میره رو موقع نوش جان کردنش احساس کنید. پیدا کردن بادام زمینی باکیفیت و درجه یک ممکنه گاهی سخت باشه اما شما می‌تونید بدون نگرانی بادام زمینی تازه،‌ درجه یک و باکیفیت رو از واجارو خریداری کنید. خرید بادام زمینی از واجارو می‌تونه ساده‌ترین و مطمئن روش تهیه این آجیل خوشمزه باشه.

38 پاسخ به “طرز تهیه خوراک کاری تایلندی با بادام زمینی”

  1. 9109743309 گفت:

    خیلی ممنون مقاله فوق العاده ای هستش

  2. 9305669318 گفت:

    بسیار عالی و مفید

  3. 9908540134 گفت:

    از شما ممنونم که چنین مقاله های مفیدی رو در اختیار ما میگذارید

  4. 9054067961 گفت:

    دستور خیلی عالی بود
    و ممنون از زحمات فراوان شما

  5. سعیده گفت:

    خیلی خوب بود مثل همیشه

  6. 9385565023 گفت:

    خوراکی جالب و خوشمزه.
    حتما ارزش امتحان کردن را دارد.

  7. 9028850813 گفت:

    دستور جدیدی بود ممنون

  8. 9906525261 گفت:

    کاربردی

  9. 9906525261 گفت:

    خوب بود استفاده میکنم

  10. 9906525261 گفت:

    خوب وعالی

  11. 9149066809 گفت:

    جالب بود برام حتما امتحانش میکنم

  12. 9210408739 گفت:

    خوب و خوشمزه عالی بود

  13. 9368747739 گفت:

    حتما امتحانش میکنم

  14. 9356747517 گفت:

    خیلی خوب و خوشمزه به نظر میرسه حتما باید امتحان کنم

  15. 9214216960 گفت:

    انگاری خوشمزه به نظر میاد

  16. 9028294953 گفت:

    حتما امتحان کنین دوستان،‌ من که خیلی دوستش دارم

  17. 9378793976 گفت:

    عالی و مفید ممنونم

  18. 9306758372 گفت:

    عالی و بسیار متنوع

  19. جواد گفت:

    آموزنده و مفید

  20. 9058434518 گفت:

    عالیه خوبه

  21. 9116847785 گفت:

    عالی خیلی دوست دارم امتحان کنم

  22. 9026790763 گفت:

    آموزنده مفید

  23. 9026790763 گفت:

    بسیار عالی

  24. 9362735427 گفت:

    دستور خوب و جالبی بود

  25. مرجان گفت:

    خیلی عالی بود البته من غذای تایلندی زیاد دوست ندارن

  26. 9360069962 گفت:

    به نظرم باید خوشمزه باشه

  27. احمد محمدپور گفت:

    غذای خوبی به نظرمیاد. بادام زمینی و سبزیجات داره خوبه

  28. 9224123115 گفت:

    خیلی خوب و آموزنده بود

  29. 9104842210 گفت:

    اولین بار بود ک استفاده از بادام زمینی در غذا رو خوندم عالی بود

  30. مهدی گفت:

    عالی خیلی چیز ها یاد گرفتم

  31. مهدی حیدریان گفت:

    بهترین غذایی هست ک دیدم

  32. 9186911050 گفت:

    به نظر خوشمزه میاد

  33. اسماعیل حقیری گفت:

    عالی

  34. 9046444182 گفت:

    کاربردی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *